A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Правова допомога поруч

ДОНОРСТВО: ПРАВА, ПІЛЬГИ, ГАРАНТІЇ

Всесвітній День донора крові – досить нове свято, яке відзначає багато країн. Воно було засновано під егідою ООН в травні 2005 року на Всесвітній асамблеї охорони здоров’я в Женеві. Наразі його святкують 14 червня. Цього дня в 1868 році народився австрійський лікар К. Ландштейнер, який відкрив групи крові людини.

15:51:59 15.06.2021

МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ ПРАВОВУ ДОПОМОГУ ВІД ДЕРЖАВИ

А чи знаєте Ви про можливість отримати правову допомогу від держави? Скільки разів можна реалізувати право на звернення до центрів безоплатної правової допомоги? Які саме питання можна ставити фахівцям #БПД та який результат вас чекає? Відповіді на ці питання давали юристи Путивльського бюро правової допомоги пересічним громадянам Путивльської громади.

15:30:46 14.06.2021

ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ ТРУДОВИХ МІГРАНТІВ

На теренах інтернету повідомляється, що трудова міграція серед громадян України на сьогоднішній день є дуже поширена. Позитивним є  інвестування в економіку та набуття нового досвіду та позитивного розвитку для держави як в плані економіки так і в плані розширення кругозору для працівників у різних сферах діяльності та забезпечення працівника практикою . 

15:48:06 19.05.2021

НА ЯКІ ПРАВОВІ ГАРАНТІЇ МОЖЕ РОЗРАХОВУВАТИ СПОЖИВАЧ МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ В 2021 РОЦІ

Кожна людина має природне невід’ємне і непорушне право на охорону здоров’я. Це право є об’єктивним, і лише при зверненні особи до закладу охорони здоров’я це право стає суб’єктивним і таку особу можна називати пацієнтом.

09:05:04 29.04.2021

КООРДИНАЦІЙНИЙ ЦЕНТР З НАДАННЯ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ОГОЛОШУЄ ОНЛАЙН-КОНКУРС ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ «КРАЇНА МОЇХ ПРАВ»

Тема конкурсних робіт: протидія булінгу. Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості – малюнок. Учасником конкурсу може бути особа віком до 18 років. Номінації конкурсу

13:30:23 19.04.2021

ЯК ВЛАСНИКУ АБО КОРИСТУВАЧУ НЕРУХОМОГО МАЙНА ЗАХИСТИТИ СВОЄ ПРАВО, ЯКЩО У ДОКУМЕНТАХ НА ПРАВО ВЛАСНОСТІ ЧИ КОРИСТУВАННЯ МІСТЯТЬСЯ ПОМИЛКИ

 «Що робити, коли у  правовстановлюючому документі на нерухомість наявні  помилки в написанні прізвища, ім’я та по батькові  суб’єкта прав, чи інші суттєві відомості чи характеристики самого об’єкта нерухомого майна?», - саме з такими запитаннями часто звертаються громадяни до системи безоплатної правової допомоги.

13:29:46 19.04.2021

ПРАВОВИЙ ЗАХИСТ СОЦІАЛЬНО НЕЗАХИЩЕНОГО НАСЕЛЕННЯ

Кожен житель України має право безкоштовно отримати юридичну консультацію, правову інформацію – безоплатну первинну правову допомогу. Але є питання, які неможливо вирішити лише за допомогою консультацій і роз’яснень.

15:25:35 18.03.2021

ЯК НЕ СТАТИ ЖЕРТВОЮ ШАХРАЇВ В ІНТЕРНЕТІ ТА ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ВИ ПОТРАПИЛИ У ПАСТКУ?

Важко уявити сучасний світ без інтернету. Всесвітня павутина заполонила мало не всі сфери життя. А у 2020 році у зв’язку із поширенням коронавірусу сфери торгівлі та послуг поступово перекочували в систему online. Сьогодні в інтернеті можна реалізувати базові потреби: придбати усе необхідне: продукти харчування, ліки, одяг, побутові товари, оплатити комунальні платежі, замовити їжу з закладів громадського харчування, знайти та орендувати приміщення тощо. Водночас, така online-активність призвела до зростання шахрайства в інтернеті.

11:14:25 11.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь