ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТРЕНІНГ ДЛЯ ПОДОЛАННЯ ЕМОЦІЙНОГО ВИГОРАННЯ

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТРЕНІНГ ДЛЯ ПОДОЛАННЯ ЕМОЦІЙНОГО ВИГОРАННЯ

Під час надання комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості, продовжуючи підтримку ментального здоров'я населення громади, психологом КУ "Центр надання соціальних послуг" Путивльської міської ради проведено психологічний тренінг " Емоційне вигорання. Ефективні поради під час війни" з сім'ями, які є отримувачами послуг Центру. Учасниками тренінгу були застосовані на практиці методи підтримки свого емоційного стану в стресових ситуаціях.

09:43 26.07.2024

«МІНІГРАНТИ ДЛЯ ГРОМАД З МЕТОЮ ПІДТРИМКИ ВПО ТА ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД АГРЕСІЇ»

«МІНІГРАНТИ ДЛЯ ГРОМАД З МЕТОЮ ПІДТРИМКИ ВПО ТА ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД АГРЕСІЇ»

Благодійний фонд «Право на захист» за підтримки UHF реалізовував пілотний проєкт «Мінігранти для громад з метою підтримки ВПО та постраждалих від агресії» у якому взяли участь 5 областей. Багато громад продемонстрували великий інтерес та представили якісно заповнені проєкти, проте було обрано лише 25 заявок, у тому числі й проєкт КУ «ЦНСП» Путивльської міської ради.

15:25 23.07.2024

ПСИХОЛОГІЧНА ПІДТРИМКА ОСВІТЯН

ПСИХОЛОГІЧНА ПІДТРИМКА ОСВІТЯН

18 липня відбулась чергова зустріч освітян закладів освіти громади з представниками громадської організації «Інтелект Сумщини» в межах реалізації проєкту громадської організації «Центр ГО «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини» в партнерстві з чеською гуманітарною організацією «Людина в біді». Учасники заходу взяли участь у чергових практичних заняттях.

09:59 23.07.2024

ПРОВОДЯТЬСЯ РОБОТИ

ПРОВОДЯТЬСЯ РОБОТИ

Під керівництвом майстра Олексія ТІТОВА та енергетика Андрія КУРТОВА була проведена заміна насоса на свердловині №2 станції першого підйому, що дасть можливість економити до 30% відсотків електроенергії. Крім того персоналом станції, було зроблено навіс над генератором, встановлено вікно в побутовій кімнаті та за допомогою трактора проведено покіс трави на території.

08:18 23.07.2024

У ЛІЦЕЇ  СТВОРЮЮТЬ УМОВИ ДЛЯ НАЛЕЖНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

У ЛІЦЕЇ СТВОРЮЮТЬ УМОВИ ДЛЯ НАЛЕЖНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

У Путивльському ліцеї № 1 ім. Р. Руднєва Путивльської міської ради з метою організованого початку 2024/2025 навчального року та опалювального сезону підготовка  розпочалася ще  в квітні місяці. Відповідно до плану заходів проводяться організаційні та ремонтні роботи. Пріоритним напрямком діяльності в ході підготовки до нового навчального року є створення безпечного освітнього середовища для належної організації освітнього процесу. Тому на даний час проводяться ремонтні роботи в укритті. Там вже функціонують                  3 навчальні кімнати, є комунікації, наявна мережа Інтернет, для якісного проведення уроків підключено проектор. Забезпечено стале функціонування енергетичних систем в умовах віялових відключень або повного блекауту, придбані генератори, вирішується питання щодо забезпечення повербанками.

09:08 19.07.2024

ДЛЯ ВИРІШЕННЯ НАГАЛЬНИХ НЕВІДКЛАДНИХ ПИТАНЬ ДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ ПРОВЕДЕНО ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ДЛЯ ВИРІШЕННЯ НАГАЛЬНИХ НЕВІДКЛАДНИХ ПИТАНЬ ДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ ПРОВЕДЕНО ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Депутатами розглянуто ряд необхідних і важливих питань, а саме: про зміни до бюджету Путивльської громади, про зміни до структури комунальної установи «Центр надання соціальних послуг», виплату матеріальної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців, затверджено План трансформації мережі закладів загальної середньої освіти на період до 2027 року та інше.

15:30 18.07.2024

ЦЕНТР ПОЗАШКІЛЬНОЇ РОБОТИ ГОТУЄТЬСЯ ДО ЗУСТРІЧІ ЗІ СВОЇМИ ВИХОВАНЦЯМИ

ЦЕНТР ПОЗАШКІЛЬНОЇ РОБОТИ ГОТУЄТЬСЯ ДО ЗУСТРІЧІ ЗІ СВОЇМИ ВИХОВАНЦЯМИ

Комунальний заклад – центр позашкільної роботи Путивльської міської ради – комплексний заклад позашкільної освіти. При підготовці до 2024/2025 навчального року враховується те, що до послуг дітей і молоді повинні будуть функціонувати 25 навчальних кабінетів, актова зала, виставкова зала, спортивна зала, пневматичний та інтерактивний тири, тренажери, басейн. Усі діти Путивльської міської територіальної громади віком від 4 до 18 років зможуть відвідувати гуртки у позашкіллі, задовольняючи найрізноманітніші інтереси та розвивати свої здібності: від сучасних танців до декоративно-ужиткової творчості, від технічної творчості до екології, краєзнавства і туризму. 

11:04 18.07.2024

РОЗПОДІЛ ГАЗУ –РЕЗУЛЬТАТ РОБОТИ СОТЕНЬ ФАХІВЦІВ

РОЗПОДІЛ ГАЗУ –РЕЗУЛЬТАТ РОБОТИ СОТЕНЬ ФАХІВЦІВ

Переоцінити значимість роботи підприємств критичної інфраструктури сьогодні важко. Тим паче – на прикордонні. Сумська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» («ГАЗМЕРЕЖІ») – одна з компаній, яка тримає енергетичну стабільність сумського регіону. І єдина компанія на Сумщині, яка має ліцензію на розподіл газу населенню, бюджетним установам і організаціям та іншим споживачам області.

09:11 18.07.2024

ОТРИМАНО КОМПЛЕКТ ПЕРШОГО РЕАГУВАННЯ

ОТРИМАНО КОМПЛЕКТ ПЕРШОГО РЕАГУВАННЯ

У рамках проєкту «Security Compact» виконавчим комітетом Путивльської міської ради отримано від громадської організації «Подільська агенція регіонального розвитку» комплект першого реагування у вигляді тривожного антивандального кейсу, що включає резервне живлення, компактний вогнегасник та аптечку тактичної медицини (першої домедичної допомоги).

17:40 15.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь