A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Держпродспоживслужба інформує

РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ ТА ГРВІ

З настанням холодів все більше людей звертається до лікарів з ознаками застуди, яка частіше викликається різноманітними вірусами. Симптоми, які викликаються цими збудниками дуже схожі, тому вірусні захворювання дихальної системи були об’єднані в групу гострих респіраторних вірусних захворювань (ГРВІ).

13:35:37 28.11.2023

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО МЕДИЧНИЙ ОГЛЯД

Медичний огляд – це комплекс медичних втручань, що проводяться з метою виявлення патологічних станів, захворювань і факторів ризику їх розвитку. Проведення медогляду має на меті дати всебічну оцінку стану здоров'я певних категорій осіб та визначити можливість виконання ними відповідних трудових обов'язків.

11:33:26 22.11.2023

ГІГІЄНІЧНІ ВИМОГИ ДО ДРІБНОТОВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ МОЛОКА

Конотопське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області повідомляє, що вступили в дію нові «Гігієнічні вимоги до дрібнотоварного виробництва та обігу молока» затверджені наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України №209 від 07.04.2022 року та зареєстровано в Міністерстві юстиції України 25 квітня 2022 р. за №452/37788 (далі Наказ)

14:56:45 15.11.2023

ШКІЛЬНИЙ ЛАНЧ-БОКС ІЗ КОРИСТЮ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я

Багато українських школярів  вперше за кілька років повернулися за парти, де, попри війну, триває впровадження реформи шкільного харчування. Це дуже важливі зміни, тож закликаємо батьків привертати увагу на те, чим годують дітей у шкільних їдальнях, та на те, що пропонують у буфетах. І хоча більшість прийомів їжі діти мають вдома, вони також часто беруть із собою перекуси до школи. Як зробити наповнення ланч-боксу корисним для дитини?

13:43:30 06.10.2023

“ГРИБНИЙ СЕЗОН” – СМАЧНО І НЕБЕЗПЕЧНО

Існують тисячі видів грибів, із них близько сотні можуть спричинити симптоми отруєння, а до 20 видів грибів у наших широтах загрозливі для життя людини при споживанні. Отруєння виникає після вживання грибів, які містять токсини.

09:12:57 03.10.2023

РЕЄСТРАЦІЯ ТВАРИН – ОБОВ’ЯЗОК ВІДПОВІДАЛЬНОГО ВЛАСНИКА

Серед пріоритетних завдань Держпродспоживслужби є забезпечення епізоотичного благополуччя, безпечності харчових продуктів для населення та розширення міжнародних ринків збуту. Дієвим механізмом простежуваності за обігом сільськогосподарських тварин та продукції тваринного походження в Україні є сучасна система ідентифікації тварин, а саме Єдиний державний реєстр тварин, що створений з метою:

10:15:07 26.09.2023

CИМПТОМИ НІТРАТНОЇ ІНТОКСИКАЦІЇ ОРГАНІЗМУ ЛЮДИНИ. РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ПОТРАПЛЯННЮ НІТРАТІВ В ОРГАНІЗМ

Нітратно-нітритна інтоксикація людського організму спричиняється здебільшого овочами та питною водою з перевищеними максимально допустимими рівнями нітратів. Інкубаційний період гострого отруєння нітратами водного походження становить 1-1,5 год., харчового походження  4-6 год. після вживання їжі.

10:14:35 25.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь