A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРОБЛЕМА НАСИЛЬСТВА В СІМ’Ї - ОДНА ІЗ НАЙАКТУАЛЬНІШИХ ПРОБЛЕМ ДЛЯ УКРАЇНИ

Дата: 08.07.2021 15:27
Кількість переглядів: 227

Найбільш потерпають у суспільстві від насильства, зазвичай, жінки та діти.

Фахівцями Путивльське бюро правової допомоги за участі партнерів був проведений круглий стіл на тему «Взаємодія суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статті».

Учасники круглого столу обговорили шляхи забезпечення співпраці у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та за ознакою статі на місцевому рівні, проведення інформаційно-просвітницьких заходів з метою попередження та профілактики насильства, ключі перенаправлення.

Юристка Путивльського бюро Тетяна Сєліна звернула увагу на те, що особи, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі мають право на безоплатну вторинну правову допомогу відповідно до закону України «Про безоплатну правову допомогу». Зокрема, такі особи мають право на захист, здійснення представництва інтересів в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами, складення документів процесуального характеру.

До заходу долучилися представники поліції, центру пробації, служби у справах дітей Путивльської міської ради, відділення соціальної роботи, центру надання соціальних послуг, відділу з питань соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Путивльської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь