A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Правова допомога поруч

ЯКУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ НЕСТИМЕ СПОЖИВАЧ ПРИ НЕСПЛАТІ ЗА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ

Погодьтесь, вода в крані впродовж доби, можливість приготувати їжу на газу, світло, електрика, теплі батареї взимку − це все так увійшло в наше життя, що без цих послуг ми вже не уявляємо наш побут. Кожен українець − споживач житлово-комунальних послуг. Тож отримуючи ці послуги, ми маємо не забувати і про обов’язок вчасно за них сплачувати.

11:05:43 16.07.2021

КЛІЄНТАМ ПУТИВЛЬСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, ЯКІ МАЮТЬ ОСОБЛИВИЙ СТАТУС, РОЗПОВІЛИ ПРО ТРУДОВІ ГАРАНТІЇ ТА СПОСОБИ ЗАХИСТУ ПОРУШЕНИХ ПРАВ

На семінарі юристка Путивльського бюро Тетяна Сєліна говорила про гарантії, пов’язані із укладанням та розірванням трудового договору та режим роботи осіб з інвалідністю, гарантії та пільги по відпусткам, гарантії щодо переведення на легшу роботу.

16:10:20 13.07.2021

ХТО ТАКИЙ ВИКРИВАЧ?

Які права та гарантії прав захисту викривачів корупції в Україні? Коли виникають права та гарантії захисту викривача? Які заходи можуть бути вжиті викривачем для захисту?

13:14:21 13.07.2021

РЕГУЛЮВАННЯ РОБОТИ КОЛЕКТОРІВ

На семінарі з теми захисту прав споживачів кредитних послуг від незаконних дій фінансових та колекторських кампаній клієнти Путивльської районної філії Сумського обласного центру зайнятості отримали практичні поради від юристки Тетяни Сєліної.

15:05:24 09.07.2021

ПРОГРАМА ПРИСКОРЕННЯ ПРИВАТНИХ ІНВЕСТИЦІЙ У СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО

У разі виникнення будь-яких юридичних питань з приводу володіння, розпорядження та користування земельними ділянками кожна людина повинна знати, що вона має право на отримання безкоштовної правової допомоги.

14:53:46 09.07.2021

ВІДКРИТТЯ РИНКУ ЗЕМЛІ В УКРАЇНІ: ОСНОВНІ АСПЕКТИ

З 1 липня 2021 року набирає чинності Закон України від 31 березня 2020 року № 552-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення» (далі – Закон). Даний Закон відкриває ринок землі сільськогосподарського призначення в Україні.

15:07:18 02.07.2021

ПРАЦІВНИК ПІШОВ СЛУЖИТИ ЗА КОНТРАКТОМ: ЩО БУДЕ З ЗАРПЛАТОЮ ТА МІСЦЕМ РОБОТИ

До фахівців системи безоплатної правової допомоги нерідко звертаються люди, які працювали на підприємстві, а потім пішли на військову службу за контрактом. Дуже часто з однаковими проблемами – роботодавець не виплачує середню заробітну плату або взагалі звільняє з роботи.

16:46:45 22.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь