A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ – 2023: ПРОВЕДЕНО СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ

03.03.2023 року працівниками КУ «Путивльський ЦПРПП» було проведено семінар-практикум, у якому взяли участь педагогічні працівники, які відповідають за проведення атестації педагогічних працівників у закладі освіти, бажаючі взяти участь у педагогічному ярмарку «Я атестуюсь» і педагогічні працівники, які атестуються у 2023 році.

15:35:46 06.03.2023

ТЕЛЕГРАМ: СТВОРЮЄМО ГРУПИ І КАНАЛИ ДЛЯ ОНЛАЙН-УРОКІВ

Сьогодні вчительство має можливість обирати найбільш зручні та доступні інструменти для організації освітнього процесу, орієнтуючися насамперед на власні вподобання й потреби. Це також стосується й каналів комунікації між учасниками освітнього процесу, які є напрочуд важливими як під час дистанційного, так і під час очного навчання.

14:17:02 22.02.2023

КРАЄЗНАВСТВО - НАЙПАТРІОТИЧНІША НАУКА

Краєзнавство - одна з найпоширеніших форм пізнання країни шляхом комплексного вивчення її окремих регіонів, місцевостей, малих територій. В його основі лежить споконвічний інтерес людини до свого краю, його природи, історії, старожитностей, побуту та звичаїв своїх земляків.

14:26:39 17.02.2023

ПРОВЕДЕНО ВЕБСЕМІНАР ДЛЯ ВИХОВАТЕЛІВ ГПД

У посадових обов’язках вихователя групи подовженого дня зазначено, що він має планувати, організовувати й здійснювати виховання учнів. Під час планування роботи педагогу необхідно враховувати вікові особливості дітей, їхній розумовий, моральний, естетичний, фізичний, духовний розвиток. А як це зробити під час дистанційного навчання?

14:52:44 14.02.2023

АКТУАЛІЗАЦІЯ ФОНДІВ ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК У ЗВ'ЯЗКУ ЗІ ЗБРОЙНОЮ АГРЕСІЄЮ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ

Бібліотеки закладів загальної середньої освіти є невід’ємною частиною бібліотечної мережі України. Тому в умовах збройної агресії російської федерації проти України актуалізація шкільних  бібліотечних фондів є необхідною і має відбуватися виважено і поступово. Саме робота з даного питання розглядалася у відеоконсультуванні Наталії ШУБІНОЇ, консультанта КУ «Путивльський ЦПРПП», що відбулося  09 лютого 2023 року.

15:43:33 09.02.2023

ZOOM: МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ГРУПОВОГО НАВЧАННЯ

Цифрові компетенції – базова річ, без якої неможливо уявити ефективну роботу сучасного педагога. У реаліях сьогодення саме цифрові технології дозволяють не припиняти навчання, а безпечно продовжувати його в дистанційній чи змішаній формі. Тому інформаційно-цифрова компетентність стає пріоритетом для вчителів.

15:47:03 27.01.2023

ЩИРО ВІТАЄМО!

Колектив Комунальної установи «Путивльський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Путивльської міської ради відає директора Світлану Миколаївну БРЯНЦЕВУ з ювілейним днем народження!

11:51:46 26.01.2023

ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК ВИХОВАТЕЛЯ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

У жовтні 2021 року був затверджений Професійний стандарт «Вихователь закладу дошкільної освіти», який є одним із ключових нормативних документів, що регламентує діяльність працівників цієї професії. Цим нормативом встановлено умови праці та допуску до роботи, затверджені кваліфікаційні вимоги до професійних компетентностей педагогів, які враховуються під час атестації. 

14:15:55 10.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь