A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

ВДОСКОНАЛЮЄМО ПРЕДМЕТНО-МЕТОДИЧНУ КОМПЕТЕНТНІСТЬ

26 червня 2023 року Департаментом освіти і науки Сумської ОДА та Комунальним закладом Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ініційовано онлайн-навчання «Обладнання кабінету математики та окремі методики його застосування».

14:58:34 26.06.2023

ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ ЛІТНЯ ШКОЛА ПЕДАГОГА - 2023

Для організації активного дозвілля дітей, з метою розвитку пізнавального інтересу, логічного мислення, кмітливості, виявлення організаторських і творчих здібностей учнів вчителі часто використовуть квест.

14:23:22 21.06.2023

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ – ПОНАД УСЕ

Комунальною установою «Путивльський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Путивльської міської ради спільно з відділом освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради 15 червня 2023 року був проведений Єдиний урок безпеки для учнів закладів загальної середньої освіти, які розташовані в сільській місцевості.

16:15:36 19.06.2023

ПРАЦЮЄМО З ПАПЕРОМ ЦІКАВО, ЗМІСТОВНО, ЯСКРАВО!

А ви знаєте чому дітям так подобається працювати з папером? Тому що він може бути яскравим, кольоровим, м’яким, тонким, гафрованим. Його легко згортати, згинати, жмакати, розривати, скручувати. А скільки багато існує технік роботи з папером – аплікація, мозаїка, квілінг, витинанка, пап’є-маше, оригамі, торцювання, паперопластиа, декупаж, пейп-арт, скрапбукінг, Tunnelbook та багато інших.

15:32:40 08.06.2023

СТВОРЮЄМО ІНТЕРАКТИВНІ ВПРАВИ ДЛЯ СУЧАСНИХ УРОКІВ

Перехід на дистанційне чи змішане навчання змушує нас шукати ефективні прийоми організації онлайнової взаємодії учнів один з одним та вчителя з учнями. Дистанційне навчання не завжди передбачає спілкування в синхронному режимі, а тому найбільш оптимальним є використання онлайнових тестів, анкет, інтерактивних вправ, кросвордів та ігор. Де знайти готові інтерактивні ігри, тести та вправи, аби підготовка до уроків та перевірка завдань не забирала максимум часу?

08:21:53 29.05.2023

ОСВІТНІ ВТРАТИ: НЕДООТРИМАНІ ЗНАННЯ ТА ШЛЯХИ КОМПЕНСАЦІЇ

Уникнути освітніх втрат у зв’язку з карантином і повномасштабною війною неможливо. Пропущені школярами теми, не здобуті знання та навички необхідно ідентифікувати й компенсувати. У цей складний час освітні втрати мають практично всі діти шкільного віку, де б вони не перебували.

10:59:43 25.05.2023

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ФОРУМ

17 травня 2023 року Брянцева С. М., директор Комунальної установи «Путивльський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Путивльської міської ради, і Бикова О. М., консультант Комунальної установи «Путивльський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Путивльської міської ради, взяли участь у роботі психологічного форуму працівників психологічної служби закладів освіти Путивльської міської ради «Про організацію роботи психологічної служби закладів освіти Путивльської міської ради щодо психологічного супроводу освітнього процесу в умовах воєнного стану в Україні».

08:49:43 18.05.2023

БЕЗПЕРЕРВНИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК УЧИТЕЛЯ – ВИМОГА СЬОГОДЕННЯ

В умовах реалізації сучасної державної освітньої політики виникає необхідність підвищення методичного та практичного рівнів професійної компетентності вчителя Нової української школи шляхом опанування новітніми практиками, технологіями, методиками, формами та методами професійної діяльності на засадах інноваційних освітніх підходів. Прагнення до самовдосконалення та самоосвіти є важливим чинником професійного зростання педагога, розширення його творчих можливостей, пізнавальних інтересів.

14:48:10 04.05.2023

СПІВПРАЦЮЄМО З КОЛЕГАМИ. ДІЛИМОСЯ ДОСВІДОМ

03 травня 2023 року працівники КУ «Путивльський ЦПРПП» взяли участь у четвертій Всеукраїнській онлайн-зустрічі професійної спільноти центрів «Центр професійного розвитку педагогічних працівників: організовуємо партнерську взаємодію», що була організована ДУ «Український інститут розвитку освіти». Під час зустрічі у дружній співпраці колеги ділилися досвідом роботи, своїми напрацюваннями, кращими проєктами  та проблемами.

14:20:10 03.05.2023

РОБОТА З КАРТОГРАФIЧНИМИ ДЖЕРЕЛАМИ В РЕЖИМI ОНЛАЙН

Формування картографічної та просторової компетентності, що реалізуються переважно на уроках історії та географії, є одним із завдань шкільної освіти.  Важливі інструменти для його виконання - це робота учнів із картою та контурною картою. Воєнний стан та умови дистанційного навчання вимагають гнучкості в роботі з цими важливими і необхідними інструментами. Сьогодні традиційні паперові карти все більше втрачають своє значення і в освітньому процесі. Крім того, електронний варіант карти більш зручний і звичний для сучасних дітей.

14:30:36 27.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь