A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЛІТНЯ ШКОЛА ПЕДАГОГА - 2023 ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ

Дата: 05.07.2023 15:07
Кількість переглядів: 424

Soft skills вже кілька років залишаються актуальними. І саме ті люди, які можуть похвалитися розвиненими м’якими навичками (критичне мислення, креативність, лідерські якості, вміння працювати в команді та розв’язувати проблеми тощо) мають набагато більше шансів побудувати успішну кар’єру.

Вимоги до рівня підготовки випускників школи зростають з кожним роком. Потрібно вже не просто відтворення раніше засвоєних зразків і способів функціонування, а розробка нових, творчих підходів, а також постійний саморозвиток, як в професійному, так і в особистісному плані. Тому критичне мислення має бути базовою компетенцією серед навичок сучасного вчителя, оскільки без них, вони не зможуть формувати критичне мислення своїх учнів. Бо критично мислячі люди інтелектуально незалежні, чесні самі з собою, ними неможливо маніпулювати. Вони уміють перемагати сумніви, ставити правильні запитання, шукати і бачити зв’язки між явищами і вчинками людей,  вибудовувати судження на доказах.

         З метою підтримки професійної компетентності педагогів щодо вміння критично мислити і формувати критичність мислення в учнів 05 липня 2023 року для педагогів Путивльської громади було проведено відеоконсультування  «Soft skills. Критичне мислення - необхідна навичка XXI століття» (спікер Наталія ШУБІНА, консультант КУ «Путивльський ЦПРПП»).

Зростаймо професійно, крокуймо до ПЕРЕМОГИ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь