ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПІДГОТОВКА ДО НМТ ТРИВАЄ

Дата: 29.02.2024 10:47
Кількість переглядів: 42

28 лютого 2024 року Комунальною установою «Путивльський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Путивльської міської ради був проведений актуальний діалог «НМТ на максимум: лайфхаки з підготовки». До зустрічі приєдналися 47 вчителів закладів загальної середньої освіти. 

Світлана БРЯНЦЕВА, директор Комунальної установи «Путивльський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Путивльської міської ради, ознайомила присутніх з особливостями НМТ–2024. Зупинилася на Календарному плані організації та проведення у 2024 році національного мультипредметного тесту, затвердженому наказом Міністерства освіти і науки від 22 лютого 2024 року №222 «Про організацію та проведення у 2024 році національного мультипредметного тесту». Розповіла, якими будуть завдання на НМТ та їх кількість, як саме буде організоване 4-годинне тестування та якою буде перерва між блоками НМТ, схеми нарахування балів, умови реєстрації та порогові бали.

Наталія ШУБІНА, консультант КУ «Путивльський ЦПРПП», у виступі «Готуємось до ЗНО/НМТ заздалегідь. Тематичні акценти» зазначила, що базис формування в учнів предметних компетентностей закладається в гімназійних класах. Педагоги розглянули кілька вправ демонстраційного тесту з природничої освітньої галузі. Тому підготовку школярів до предметних випробувань потрібно починати з 5 класу,   включаючи завдання у форматі ЗНО/НМТ  під час вивчення відповідної теми.

Вікторія МАХАНЬКОВА, консультант КУ «Путивльський ЦПРПП», розкрила поняття психологічної готовності учнів до НМТ та провела практичні вправи на зниження тривоги та хвилювання перед іспитом.

Олена БИКОВА, консультант КУ «Путивльський ЦПРПП», зупинилась на організації створення посібника з досвіду використання електронних ресурсів, застосунків, некласичних форм підготовки, додаткових матеріалів, практичних завдань для якісної та ефективної підготовки учнів/учениць для складання ЗНО/НМТ педагогічними працівниками закладів загальної середньої освіти Путивльської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь