ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВИКОРИСТАННЯ ОНЛАЙН-ДОШОК ДЛЯ ЯКІСНОГО НАВЧАННЯ УЧНІВ

Дата: 08.02.2024 16:15
Кількість переглядів: 54

Використання наочних засобів робить навчання більш доступним і легким для засвоєння. Це особливо актуально для уроків, що проводяться онлайн, що в свою чергу вимагає суттєвої переробки і зміни традиційних наочних засобів навчання. Вони повинні стати динамічними, інтерактивними та мультимедійними. У зв`язку з цим особливий інтерес викликає комп`ютерна візуалізація навчальної інформації.

З метою розвитку інформаційно-цифрової компетентності 8 лютого 2024 року КУ «Путивльський ЦПРПП» організувала проведення практикуму для 78 педагогічних працівників Путивльської громади.

Разом з Оленою БИКОВОЮ, консультантом центру, педагоги розглянули функціонал віртуальних інтерактивних дошок як принципово нового інструменту для навчання, завдяки якому можливе поєднання тексту, зображення, відео- й аудіоматеріалу на одному майданчику.

Разом з Оленою ПАНЧЕНКО, вчителем української мови та літератури Зінівської гімназії Путивльської міської ради, учасники працювали на дошці Jamboard: ознайомились з її інструментами, робили записи, схеми, нотатки, створювали вправи, завдання та ігри до уроку.

Продовжуємо навчатися, розвиватися та професійно зростати.

 Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь