ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПІДГОТОВКА ДО КУПАЛЬНОГО СЕЗОНУ

ПІДГОТОВКА ДО КУПАЛЬНОГО СЕЗОНУ

Готуємось до купального сезону. Проведено навчання плавців-рятувальників та обстеження акваторії місця для купання по вул. Коренєва,10.

16:44 03.06.2021

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Путивльської міської ради, під керівництвом Володимира ВОРОНОВА, заступника голови комісії, заступника Путивльського міського голови.

11:45 03.06.2021

У ПУТИВЛІ ВІДСВЯТКУВАЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

У ПУТИВЛІ ВІДСВЯТКУВАЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Маленьких путивлян привітали голова Путивльської міської ради Костянтин ГАВРИЛЬЧУК, депутат Сумської обласної ради Євген ЮЖАКОВ, заступник Путивльського міського голови Володимир ВОРОНОВ, начальник відділу освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради Людмила СКОРОБАГАТА та директор комунального закладу – центру позашкільної роботи Путивльської міської ради Олена ЧУПРУН.

15:19 01.06.2021

ДІТИ – НАШЕ МАЙБУТНЄ

ДІТИ – НАШЕ МАЙБУТНЄ

Відзначати Міжнародний день захисту дітей розпочали в Путивльській громаді в Путивльському мистецькому ліцеї. Зранку всіх охочих чекали мистецькі локації на подвір’ї навчального закладу.

10:41 01.06.2021

У ШКОЛАХ ГРОМАДИ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

У ШКОЛАХ ГРОМАДИ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

У закладах загальної середньої освіти Путивльщини пролунав останній дзвоник. Закінчився ще один навчальний рік, який приніс певні перемоги, здобутки та напрацювання. Як і годиться, зі словом напуття до учнів та передусім випускників зверталися  їх батьки, педагоги, а також представники органів місцевого самоврядування.

14:03 31.05.2021

ОБРАНЦІ ПУТИВЛЬЩИНИ РОЗГЛЯНУЛИ ПИТАННЯ

ОБРАНЦІ ПУТИВЛЬЩИНИ РОЗГЛЯНУЛИ ПИТАННЯ

Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК провів пленарне засідання чергової 9 сесії депутатів Путивльської міської ради. До розгляду було запропоновано 65 питань, на початку внесено зміни до порядку денного: додано ще 2, що потребують нагального вирішення.

16:46 27.05.2021

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ, ПІДПРИЄМЦІ, ПРЕДСТАВНИКИ ОСББ

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ, ПІДПРИЄМЦІ, ПРЕДСТАВНИКИ ОСББ

Квітучий травень майже закінчився, разом із його рясними дощами та грозами, але залишив на газонах високу траву та подекуди бур’яни. Тому міська рада просить вас бути відповідальними, більш охайними та поважати один одного та рідне місто. Покосіть траву на вашій прилеглій території.

16:31 26.05.2021

ВИЗНАЧНА ОСОБИСТІСТЬ ПУТИВЛЬЩИНИ

ВИЗНАЧНА ОСОБИСТІСТЬ ПУТИВЛЬЩИНИ

Сьогодні 134-а річниці з Дня народження славетного командира Путивльського об’єднаного партизанського загону Сидора Артемовича Ковпака.

13:21 25.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь