ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

Дата: від до Скинути

КРОКИ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

КРОКИ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК із заступниками голови Сумської ОДА з економічного і соціального розвитку Тарасом САВЧЕНКОМ і питань освіти, культури, спорту та молоді Вікторією МЕДВІДЬ обговорив нагальні питання діяльності Путивльської громади. Костянтин Миколайович одним з пріоритетів вважає розвиток медичної галузі Путивльщини та надання доступних послуг населенню закладами охорони здоров’я, тому і мову вів саме про це. Адже комфортне проживання громадян на першому плані.

10:59 09.04.2021

ПЕРШИЙ ПРИЗОВ У ГРОМАДІ

ПЕРШИЙ ПРИЗОВ У ГРОМАДІ

До лав Збройних сил України Путивльська громада відправила перших призовників. Це юнаки з м.Путивль Варава Ігор Андрійович, Войкін Єгор Сергійович, Шагов Дмитро Андрійович, із с.Зінове - Биков Ярослав Олегович та із с.Спадщина - Красілов Михайло Вікторович. Наших хлопців проводжали батьки, родичі, близькі та друзі.

14:26 06.04.2021

ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ

ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ

Сьогодні минуло шість років з дня загибелі нашого земляка Олексія ФЕДОРЧЕНКА, який поліг у бою  5 квітня 2015 року на околиці міста Щастя під Луганськом.

16:20 05.04.2021

НАВОДИМО ЛАД НА ПРИЛЕГЛИХ ТЕРИТОРІЯХ

НАВОДИМО ЛАД НА ПРИЛЕГЛИХ ТЕРИТОРІЯХ

Благоустрій – спільна справа й візитна картка кожного населеного пункту. З приходом перших теплих променів природа прокидається від зимового сну і починає вигравати різними барвами. Весна приносить із собою не лише щебет птахів, а й безліч сміття, залишеного за зиму недбалими людьми.

15:55 01.04.2021

ЗАХИСТ ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ ДІТЕЙ

ЗАХИСТ ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ ДІТЕЙ

На засіданні комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Путивльської міської ради розглянуто 8 питань щодо захисту прав та інтересів дітей.

13:21 31.03.2021

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ВЧИНЕННЯ КРИМІНАЛЬНИХ ПРАВОПОРУШЕНЬ

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ВЧИНЕННЯ КРИМІНАЛЬНИХ ПРАВОПОРУШЕНЬ

Проведено робочу зустріч, у якій взяли участь представники Путивльського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області, служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради та відділення соціальної роботи комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Путивльської міської ради з метою обговорення змін, внесених до Порядку здійснення нагляду та проведення соціально-виховної роботи із засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

16:27 30.03.2021

СПОДІВАННЯ НА ПОЗИТИВНІ РЕЗУЛЬТАТИ

СПОДІВАННЯ НА ПОЗИТИВНІ РЕЗУЛЬТАТИ

Відбулася робоча зустріч Путивльського міського голови Костянтина Гаврильчука, депутата Сумської обласної ради від політичної партії «НАШ КРАЙ» Валерія Волкова з народним депутатом правлячої політичної сили «Слуга народу» Михайлом Ананченком та обласним депутатом Олександром Слюсарем.

18:59 26.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь