ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

Дата: від до Скинути

ОБГОВОРИЛИ НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ

ОБГОВОРИЛИ НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ

Начальник управління «ЦНАП» виконавчого комітету Путивльської міської ради Сергій АНОХІН провів  нараду з начальниками відділів управління .

13:18 26.03.2021

"ЯРОСЛАВНА" ЗАВЖДИ ДОПОМАГАЄ

"ЯРОСЛАВНА" ЗАВЖДИ ДОПОМАГАЄ

Орендна плата за землю є вагомою складовою наповнення бюджету громади. Прикро, що чимало переданих нам від держави земель орендуються під низький відсоток. Тож на минулій сесії депутати звернулися до сільгоспвиробників розглянути можливість збільшення орендної плати.

15:18 25.03.2021

МИ В «ЧЕРВОНІЙ ЗОНІ»: ЩО ЗАБОРОНЕНО І ЩО ДОЗВОЛЕНО МІСЬКОЮ КОМІСІЄЮ ТЕБ ТА НС

МИ В «ЧЕРВОНІЙ ЗОНІ»: ЩО ЗАБОРОНЕНО І ЩО ДОЗВОЛЕНО МІСЬКОЮ КОМІСІЄЮ ТЕБ ТА НС

За участі Путивльського міського голови Костянтина ГАВРИЛЬЧУКА відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де розглянули введення на території Путивльської громади обмежень, передбачених «червоним» рівнем епідемічної небезпеки, пов’язаної з пандемією коронавірусної хвороби.

16:20 24.03.2021

ПЕРЕВІРЕНО УМОВИ ПРОЖИВАННЯ

ПЕРЕВІРЕНО УМОВИ ПРОЖИВАННЯ

На виконання листа Національної соціальної сервісної служби України від 20.01.2021 № 0000-0201-0/420 щодо забезпечення прав дітей в умовах проведення карантинних заходів службою у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради спільно з фахівцем соціальної роботи відділення соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Путивльської міської ради Сумської  області із залученням інспектора сектору ювенальної превенції Конотопського РВП ГУНП в Сумській області згідно плану перевірено умови проживання, 8 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах на території міста Путивль та Сафонівського старостинського округу.

11:06 23.03.2021

НЕВІД’ЄМНА ЧАСТИНА ДОБРОБУТУ ЛЮДЕЙ

НЕВІД’ЄМНА ЧАСТИНА ДОБРОБУТУ ЛЮДЕЙ

Цієї неділі відзначають професійне свято працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування. Робота представників галузі - найважливіша складова господарського комплексу громади.

14:27 19.03.2021

РОБОТА З БЛАГОУСТРОЮ ТРИВАЄ

РОБОТА З БЛАГОУСТРОЮ ТРИВАЄ

Ще не зійшов сніг, як  комунальні служби міста розпочали роботу з наведення порядку на об’єктах благоустрою.

14:18 18.03.2021

БЛАГОУСТРІЙ

БЛАГОУСТРІЙ

Чи виникає у вас питання, коли ви йдете по центру нашого міста, хто підтримує порядок і чистоту?  Хто прибирає те сміття, яке щоденно накопичується на вулиці від кинутого недопалка, обгортки з цукерки чи пачки з-під чипсів?

15:43 15.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь