ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЧАС НАВОДИТИ ПОРЯДОК

ЧАС НАВОДИТИ ПОРЯДОК

Нарешті прийшла справжня весна. Оживає природа, а разом з нею настав час наводити порядок.

15:48 21.04.2021

ВИЗНАЧЕННЯ ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ВИЗНАЧЕННЯ ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

16 квітня 2021 року відбулося засідання конкурсної комісії з визначення опорного закладу загальної середньої освіти Путивльської міської ради. Засідання провів голова зазначеної комісії, заступник Путивльського міського голови, Володимир ВОРОНОВ.

13:53 20.04.2021

РЕЙД «ПІДЛІТОК»

РЕЙД «ПІДЛІТОК»

Начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради, дільничним інспектором та інспектором сектору ювенальної превенції Конотопського РВП, з метою профілактики бездоглядності, правопорушень серед дітей та молоді, запобігання вживанню неповнолітніми спиртних напоїв, продажу підліткам спиртних та тютюнових виробів, проведено плановий профілактичний рейд «Підліток» у м.Путивль.

13:16 20.04.2021

ЗУСТРІЧ З ЛІКАРЯМИ

ЗУСТРІЧ З ЛІКАРЯМИ

Минулого тижня відбулася робоча зустріч Путивльського міського голови Костянтина ГАВРИЛЬЧУКА із працівниками та керівництвом закладів КНП «Путивльська міська лікарня» і КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

11:29 19.04.2021

ЗЛАГОДЖЕНА РОБОТА ДЕПУТАТІВ НА КОРИСТЬ ГРОМАДІ

ЗЛАГОДЖЕНА РОБОТА ДЕПУТАТІВ НА КОРИСТЬ ГРОМАДІ

У ході проведення позачергової сьомої сесії Путивльської міської ради було внесено зміни до Програми економічного та соціального розвитку, які стосувалися виділення коштів для малозабезпечених сімей, надання допомоги громадянам, які опинились у скрутному становищі.

21:58 17.04.2021

РАДИЛИСЯ СТАРОСТИ ПУТИВЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

РАДИЛИСЯ СТАРОСТИ ПУТИВЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

За участі заступників Путивльського міського голови Володимира ВОРОНІНА та Володимира ВОРОНОВА відбулася нарада зі старостами. Були розглянуті питання водопостачання в населених пунктах, благоустрою території та забезпечення необхідними засобами для його проведення.

10:19 15.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь