ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ ЩОДО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ

ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ ЩОДО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ

З метою належного контролю за дотриманням прав, свобод і законних інтересів дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах службою у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради в тісній взаємодії з інспектором сектору ювенальної превенції Конотопського РВП, працівниками КУ «Центр надання соціальних послуг» Путивльської міської ради проведені перевірки умов проживання дітей у м.Путивль, на територіях Сафонівського та Чорнобривкинського старостинських округів.

16:32 24.06.2021

НАШ НАРОД ПЕРЕНІС ТЯЖКУ ДОЛЮ ВИПРОБУВАНЬ

НАШ НАРОД ПЕРЕНІС ТЯЖКУ ДОЛЮ ВИПРОБУВАНЬ

За участі заступника Путивльського міського голови Володимира ВОРОНОВА, депутата Сумської обласної ради Євгена ЮЖАКОВА, голови організації ветеранів Путивльської міської ради Валентини АНЯКІНОЇ, учасника війни та ветерана праці Ліни ГУЗЕНКО, військового комісара Путивльського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковника Юрія ЯЦИНИ  було здійснено покладання квітів до Вічного вогню на площі Перемоги м.Путивль та пам’ятників С.В.Руднєву  і С.А.Ковпаку.

13:32 22.06.2021

У ПУТИВЛЬСЬКОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДБУВСЯ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

У ПУТИВЛЬСЬКОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДБУВСЯ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

На урочистостях зі щирими побажаннями медиків вітали Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК, депутат Сумської обласної ради Євген ЮЖАКОВ, заступник міського голови, депутат Конотопської районної ради Володимир ВОРОНОВ, т.в.о. директора КНП «Путивльська міська рада» Ірина ГРАМАТИК.

18:18 18.06.2021

ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЯ ПОЖЕЖАМ НА ТОРФОВИЩАХ ЗНАХОДИТЬСЯ НА КОНТРОЛІ ГРОМАДИ

ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЯ ПОЖЕЖАМ НА ТОРФОВИЩАХ ЗНАХОДИТЬСЯ НА КОНТРОЛІ ГРОМАДИ

Під головуванням заступника Путивльського міського голови Володимира ВОРОНІНА відбулася спільна  нарада з питання взаємодії міської ради та Клевенської експлуатаційної дільниці регіонального офісу водних ресурсів у Сумській області щодо проведення робіт з очищення меліоративних каналів від залишків рослинності, сміття та мулу на території громади.

08:33 16.06.2021

УСЬОГО У ДВОХ СЛОВАХ НЕЗВИЧАЙНІ ДОЛІ ЖІНОК

УСЬОГО У ДВОХ СЛОВАХ НЕЗВИЧАЙНІ ДОЛІ ЖІНОК

Відбулася довгоочікувана подія – презентація книги путивльської авторки, голови ГО «Патріотичний клуб «Фронтовичка»» Валентини АНЯКІНОЇ «Женские истории». У двох попередніх книгах мова йшла про жінок, доля яких пов’язана з подіями та спогадами Другої світової війни.

16:23 12.06.2021

КОСТЯНТИН ГАВРИЛЬЧУК: «УСІ ДІЇ ПОВИННІ БУТИ ЗАКОННИМИ»

КОСТЯНТИН ГАВРИЛЬЧУК: «УСІ ДІЇ ПОВИННІ БУТИ ЗАКОННИМИ»

Наголосив Путивльський міський голова під час зустрічі з працівниками ВКНЗ СОР «Путивльський педагогічний коледж ім.С.В.Руднєва». «Я завжди виступав за збереження навчального закладу та продовження його діяльності», - акцентував посадовець. 

16:17 11.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь