ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРОВЕДЕНО ЧОТИРНАДЦЯТУ СЕСІЮ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ПРОВЕДЕНО ЧОТИРНАДЦЯТУ СЕСІЮ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Під головуванням Костянтина ГАВРИЛЬЧУКА відбулося пленарне засідання чотирнадцятої сесії Путивльської міської ради. Депутатами розглянуто понад 70 питань, які стосувалися бюджету громади, Програми економічного та соціального розвитку, перейменування навчальних закладів, надання дозволів на ремонти орендованих приміщень, укладення договорів оренди та земельних відносин.

11:38 27.08.2021

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

На порядку денному - значна кількість питань життєдіяльності громади. Усього на розгляд було подано 32 проєкти рішень, які протягом кількох годин розглядали члени виконкому на чолі з Путивльським міським головою Костянтином ГАВРИЛЬЧУКОМ.

15:52 18.08.2021

ДОБРІ СПРАВИ

ДОБРІ СПРАВИ

Декілька років у с.Спадщина Сафонівського старостинського округу місцеве озеро знаходилося в незадовільному стані. Проблема постійно обговорювалася, але можливості вирішити  питання не було. Спадщани неодноразово били тривогу.

13:20 11.08.2021

ШАНОВНА ГРОМАДО

ШАНОВНА ГРОМАДО

Проти мене, як голови Путивльської ОТГ, почалася кампанія з дискредитації та маніпуляції, тому я одразу вирішив повідомити громаду про такі факти і пояснити, хто за цим стоїть.

17:59 10.08.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

Відповідно до ст. 5, ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Путивльська міська рада Конотопського району Сумської області (далі – Путивльська міськрада) повідомляє про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування (Далі – Звіт) «Коригування (внесення змін) до окремих розділів проекту Генерального плану міста Путивль Путивльського району Сумської області (в частині забудови міста)» (далі – ДДП).

14:30 09.08.2021

ПРО ЗВЕРНЕННЯ ДЕПУТАТІВ КОНОТОПСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ДО ЖИТЕЛІВ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

ПРО ЗВЕРНЕННЯ ДЕПУТАТІВ КОНОТОПСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ДО ЖИТЕЛІВ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

З метою покращення екологічного стану довкілля в районі, враховуючи положення Закону України „Про охорону навколишнього природного середовища”, керуючись ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” районна рада вирішила прийняти звернення до жителів територіальних громад, суб’єктів господарювання та органів місцевого самоврядування Конотопського району щодо посилення захисту навколишнього середовища та покращення екологічного стану довкілля в районі.

13:41 09.08.2021

ДЕРЖЕНЕРГОНАГЛЯД НАГАДУЄ

ДЕРЖЕНЕРГОНАГЛЯД НАГАДУЄ

З метою належної та своєчасної підготовки теплових мереж, теплових пунктів та місцевих систем опалення, вентиляції та гарячого водопостачання (далі - ГВП) до роботи в осінньо-зимовому періоді 2021/22 року, попередженню відмов у системах теплоспоживання під час проходження опалювального періоду, Держенергонагляд нагадує про необхідність виконання наступних заходів, згідно вимог Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду (далі - ППТГдоОП). затверджених спільним наказом Міністерства палива та енергетики України і Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 р. № 620/378:

10:17 06.08.2021

ЖИТЕЛІ СУМЩИНИ УКЛАДАЮТЬ ДОГОВОРИ НА ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВНУТРІШНІХ МЕРЕЖ З "СУМИГАЗ"

ЖИТЕЛІ СУМЩИНИ УКЛАДАЮТЬ ДОГОВОРИ НА ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВНУТРІШНІХ МЕРЕЖ З "СУМИГАЗ"

З початку року понад дві тисячі клієнтів АТ «Сумигаз» замовили у компанії послугу з технічного обслуговування внутрішніх мереж газопостачання. Це родини, які вчасно подбали про свою безпеку, адже статистика вказує – кожен другий виклик на номер 104 пов'язаний з витоком газу на внутрішніх мережах. Така аварійність - наслідок невчасного технічного обслуговування або його відсутність.

13:29 05.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь