ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРАЦЮЄМО НА КОРИСТЬ ГРОМАДИ

ПРАЦЮЄМО НА КОРИСТЬ ГРОМАДИ

Відділ ЖКГ Путивльської міської ради інформує жителів громади, що протягом 24-28 жовтня 2022 року ліквідовано велику кількість несанкціонованих сміттєзвалищ по вулицях Будівельників, Свободи, Соборна, Кролевецька, Шевченка, князя Володимира. Вивезено 150 м3 сміття. Тільки зі звалища по вулиці Будівельників вивезено 12 вантажних автомобілів.

13:40 01.11.2022

ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ

ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ

Сьогодні річниця визволення України від фашистських загарбників у Другій світовій війні. Цього дня 78 років тому завершилося вигнання нацистських окупантів з території нашої держави. Саме 28 жовтня 1944 року війська вийшли на кордон сучасної України. Ми знаємо, якою ціною це вдалося. Дякуємо кожному, хто брав участь у вигнанні нечисті з держави, кожному, хто береже в пам’яті згадки про ті події та людей, що наближали перемогу в Другій світовій війні.

15:00 28.10.2022

ОЧИЩЕННЯ КОЛОДЯЗІВ

ОЧИЩЕННЯ КОЛОДЯЗІВ

Відділом ЖКГ Путивльської міської ради продовжено роботи з благоустрою та дезінфекції громадських колодязів.

12:31 28.10.2022

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРАВОПОРУШЕНЬ У ПІДЛІТКОВОМУ СЕРЕДОВИЩІ

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРАВОПОРУШЕНЬ У ПІДЛІТКОВОМУ СЕРЕДОВИЩІ

Представники служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради разо з начальником Конотопського РС № 1 філії Державної установи "Центр пробації" в Сумській області Оленою ПОДОЛЬСЬКОЮ взяли участь в онлайн зустрічі з питання попередження правопорушень у підлітковому середовищі зі студентами першого року навчання ВСП «Путивльський фаховий коледж Сумського НАУ».

15:24 26.10.2022

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ

Відділ ЖКГ Путивльської міської ради постійно ліквідовує стихійні сміттєзвалища на території громади. Бригада з благоустрою працює незалежно від ситуації в країні. Просимо вас відповідально ставитися до нашої роботи й бути добропорядними громадянами України та не робити щодня нові стихійні сміттєзвалища, виносити на узбіччя доріг весь непотріб.

15:13 21.10.2022

ОСВІТЯНИ ПУТИВЛЬЩИНИ ОТРИМАЛИ ТЕХНІЧНУ ПІДТРИМКУ

ОСВІТЯНИ ПУТИВЛЬЩИНИ ОТРИМАЛИ ТЕХНІЧНУ ПІДТРИМКУ

Завдяки співпраці Міністерства освіти і науки України з Google та ЮНЕСКО було надано фінансову допомогу для закупівлі, ліцензування та розповсюдження 43 000 ноутбуків Chromebook українським викладачам, щоб вони мали змогу спілкуватися та співпрацювати зі своїми учнями. Адже через війну мільйони людей змушені залишити свої домівки й понад 3,7 мільйона учнів зараз навчаються дистанційно.

14:39 21.10.2022

ПУТИВЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ ВЖЕ З ТЕПЛОМ

ПУТИВЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ ВЖЕ З ТЕПЛОМ

Опалення розпочали з 14 жовтня, а дрова для двох наявних твердопаливних котлів відділ ЖКГ міської ради почав заготовляти ще весною.

09:04 17.10.2022

ПУТИВЛЯНИН МАКСИМ ПРИЗ ЗНОВУ ПРИЄМНО ВРАЖАЄ

ПУТИВЛЯНИН МАКСИМ ПРИЗ ЗНОВУ ПРИЄМНО ВРАЖАЄ

Хлопець як справжній патріот не вперше матеріально допомагає громаді, і цього разу до Дня захисників і захисниць України придбав для наших воїнів п'ять тактичних годинників.

14:34 14.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь