ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

В ТЕАТРІ ЛЯЛЬОК

До лялькового гуртку «Усмішка» приєдналась нова дівчинка, першокласниця Пустовіт Поліна. На індивідуальному занятті Поліна відкрила для себе безліч цікавого. Ми з Поліною згадали казки, обіграли в театрі на столі пальчиковий театр «Ріпка». Прочитали казку Шарля Перро «Червона Шапочка» та спробували інсценувати за ширмою…

16:22:07 27.09.2022

ЩОРОКУ 27 ВЕРЕСНЯ ВІРЯНИ ВІДЗНАЧАЮТЬ ВОЗДВИЖЕННЯ ЧЕСНОГО І ЖИВОТВОРЯЩОГО ХРЕСТА ГОСПОДНЬОГО

Це велике двунадесяте церковне свято. У народі його ще називають Хрестовоздвиженням або Здвигами. На Воздвиження віряни відвідують богослужіння в храмах, дякують Богові за порятунок і моляться за здоров'я. У цей день належить дотримуватися суворого посту. Зі святом!

09:18:17 27.09.2022

СЬОГОДНІ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО ВІДЗНАЧАЮТЬ ПРЕДСТАВНИКИ ВАЖЛИВОЇ ПРОФЕСІЇ – ВИХОВАТЕЛІ

Це найважливіші люди в житті дитини після рідних, вони наставляють малюка та готують до навчання в школі. Дякуємо вам за працю, непросту й часом непомітну. Завдяки вашій любові до малюків, вашій щирій турботі й професіоналізму нам, батькам, набагато легше ростити дітей. Бажаємо вам невичерпного джерела сил, здоров'я, натхнення й творчості. Щастя, тепла, достатку вашим родинам. Зі святом.

08:11:46 27.09.2022

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ МОВ

Європейський день мов відзначається щорічно 26 вересня з 2001 року за ініціативи Ради Європи з метою сприяти та популяризувати багатомовність у Європі.

15:37:35 26.09.2022

РУБРИКА "ЧИТАЄМО РАЗОМ"

У цей важкий для України час, кожен намагається згуртуватися, допомагати, підтримувати та з позитивом вірити у Перемогу.

13:15:26 26.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь