A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

ЩОРІЧНО19 ВЕРЕСНЯ ПРАВОСЛАВНІ ХРИСТИЯНИ ВШАНОВУЮТЬ ПАМ'ЯТЬ АРХАНГЕЛА МИХАЇЛА

У народі це свято також називають Михайлове чудо. Цього дня православні віряни згадують диво, яке сталося багато століть тому. Повідомляється, що ще в 4 столітті сам Архистратиг Михаїл врятував від руйнування церкву. Архангелу Михаїлу моляться про зцілення від лихоманки, просять про захист від темних сил, ворогів, бід і нещасть, підступів злих і підступних людей, стихійних лих, а також загадують бажання. У Михайлове диво бажаємо всім миру в країні, в душі,  в сім'ї. Нехай зберігають святі ваш дім та близьких!

10:01:32 19.09.2022

БІБЛІОТЕКА - ПРОСТІР ДЛЯ РОЗВИТКУ ТА ВІДПОЧИНКУ

Після напруженого дистанційного навчання діти поспішають до бібліотеки, щоб відпочити з користю. На дітей завжди чекають книги, мультфільми, розваги, танці, творчі та креативні завдання, а також майстер-класи з виготовлення хенд мейд виробів.

11:44:57 16.09.2022

СВІТ ПЕРІОДИКИ ДЛЯ ВАС

Кінець тижня, п’ятниця – час, коли до бібліотеки надходять свіжі періодичні видання.В цей день на користувачів бібліотеки чекають справжні розсипи свіжих періодичних видань для всіх вікових категорій і на всі смаки. З переглядом газетних та журнальних новинок мали змогу ознайомитись наші постійні користувачі. Приходьте! Читайте! Світ пізнавайте! Тож запрошуємо всіх користувачів та любителів читання переглянути новинки періодичних видань.

10:42:56 16.09.2022

РУБРИКА "СВІТ ПОЕЗІЇ"

Сьогодні клуб "Читайлик" знайомить Вас з талановитою дівчинкою нашого славного міста, яка з першого класу почала писати казки, а у другому класі випустила перші збірки самостійно "Проза і поезія", з якими ми будемо Вас знайомити поступово.

09:38:29 16.09.2022

В ДИТЯЧІЙ БІБЛІОТЕЦІ

Бібліотека - це не лише дім, де живуть книги. А й простір для реалізації творчих ідей, гри, навчання… Це місце, де вам завжди раді!

08:31:13 16.09.2022

ПЕРШІ СПРОБИ В ЛЯЛЬКОВОМУ ТЕАТРІ

До читальної зали завітали подружки. Сестрички Зудінови Аріна та Злата та Ширяєва Аліна спробували себе в театральному мистецтві. Дівчата познайомились з ляльками та й придумали маленьку казочку «Колобок на новий лад». То й нічого, що й нова ширма ще не зовсім дороблена, та й декорацій не вистачає… Дівчатам так сподобалось бути акторами, що обіцяли прийти знову!

14:30:54 15.09.2022

ЧЕРЕЗ ТЕАТР ЛЯЛЬОК - У СВІТ КНИГИ!

В бібліотеці для дітей відновлює свою роботу ляльковий театр “Усмішка”. Набираємо новий склад гуртку. Запрошуємо до бібліотеки усіх бажаючих школярів. Бібліотека працює з понеділка по п`ятницюз 8 до 17 години.

13:27:12 15.09.2022

СЬОГОДНІ В БІБЛІОТЕЦІ ЗНОВУ ЗВУЧАЛА МУЗИКА

Твір німецького композитора Клауса Бадельта з фільму «Пірати Карибського моря» вправно виконала на фортепіано талановита школярка, поетеса-прозаїк – Новікова Вікторія.

11:25:35 15.09.2022

#ЧИТАЄМОУКРАЇНСЬКЕ

Пропонуємо вашій увазі книгу «Звичаї українців у народному календарі» Лідії Артюх. Тут ви знайдете перелік усіх головних свят і урочистостей року, визначення їхнього місця в річному й аграрному циклі, а також всілякі повір’я, прикмети, легенди, перекази, пісні, приказки та прислів’я, приурочені до кожного із свят і обрядових дій.

10:23:04 15.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь