A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

МУЗИЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП У КЛУБІ "ЧИТАЙЛИК"

"Без музики важко переконати людину, яка вступає в світ, у тому, що людина прекрасна, а це переконання, по суті, є основою емоційної, естетичної, моральної культури"

16:10:25 14.09.2022

#ЧИТАЄМОУКРАЇНСЬКЕ

        Альбом розповідає про багатовікову культуру та мальовничу природу держави Україна. Храми і монастирі, замки і фортеці, палаци і маєтки та сучасні споруди характеризують творчий злет народних майстрів і професійних митців, які від часів Київської Русі до сьогодення створили неоціненну спадщину нашого народу.

16:02:49 14.09.2022

МУЗИКА В БІБЛІОТЕЦІ

Бібліотека, як «третє місце» після роботи та дому, набирає все більше і більше обертів. Майже кожного дня в читальній залі бібліотеки можна почути гру на фортепіано. Обдарована молода красуня Катерина Висоцька,  вправно виконує музичні твори європейських музикантів. Послухати чудову музику приходять багато шанувальників - однолітків.

16:01:27 14.09.2022

ВИВЧАЄМО УКРАЇНСЬКУ МОВУ

         Сьогодні в читальній залі бібліотеки  відбулися чергові заняття з  поглибленого вивчення української мови.  Олександра Миколаївна провела   практичні   заняття – вимова і написання префіксів з– (зі-, с-), без-, від- (од-), між-, над-, об-, під-, перед-, понад-, пред-, роз-, через-, пре-/при-/прі.

13:32:14 13.09.2022

І ЗНОВУ НОВІ ЧИТАЧІ!

Майже щодня до нашої бібліотеки записуються нові читайлики-першокласники. Шамрай Богдан та Стеценко Роман обрали книги для читання. Нехай ваш перший прихід до бібліотеки та перша вибрана книга запам’ятаються на все життя. А ми будемо старатися, щоб це були найприємніші спогади!

10:17:20 13.09.2022

УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ТУРІ «ТВОРЧІ КАНІКУЛИ»

Наша читачка Єріна Анна прийняла участь у обласному турі Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули». На конкурс вона написала власний твір  «Безмежний світ моєї уяви». Бажаємо перемоги та чекаємо на результати конкурсу!

10:16:39 13.09.2022

ДЕНЬ ПРОГРАМІСТА

День програміста – професійне свято програмістів, яке щороку відзначають у 256-й день. Це особлива цифра для програмістів, адже вона відповідає кількості чисел, які можна показати у вигляді 8 бітів, що можуть мати значення 0 або ж 1, дозволяючи кодувати числа у двійковій системі.

08:35:59 13.09.2022

ІМЕНИНИ У КЛУБІ "ЧИТАЙЛИК"

З радістю повідомляємо, що у нашому клубі не тільки читають, співають, грають, а ще й вітають з Днем Народження один одного.

17:00:21 12.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь