ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

ОБ’ЄДНАЛАСЯ РОДИНА, УСЕ БУДЕ УКРАЇНА

Завдяки небайдужим путивлянам, додому до родини з м.Ізюм після тривалої страшної окупації повернулася родина Тарасенко: мати Аліна з синочком Дмитром, якому вчора виповнилося лише 5 років.

08:53:23 26.09.2022

ЮНИЙ СПІВЕЦЬ ПУТИВЛЯ

Наша Сумщина… Древня й сивочола, і вічно молода земля, овіяна легендами й славою. З глибокої давнини тут розвивалися писемність, література, фольклор. Щедра на таланти земля Сумщини. Тут народилися визначні діячі літератури. Кожна епоха народжувала своїх великих співців. І сьогодні в бібліотеці відбулося літературне свято, де ми представили талановиту дівчинку нашого славного міста - Вікторію Новікову (ученицю 8-Б класу Путивльського ліцею № 2), яка почала писати з першого класу казки, а в другому класі випустила самостійно перші збірки «Проза і поезія». У юної дівчини вже багато нагород та публікацій! Але це ще не все...

13:59:44 23.09.2022

БІБЛІОТЕКА - ЦЕ КРУТО! БІБЛІОТЕКА - ЦЕ ВЕСЕЛО!

Дитяча бібліотека – це не лише збиральня кних, це також своєрідний центр проведення дозвілля дітей. В читальній залі бібліотеки діє ляльковий гурток, для дітей є іграшки та безліч сучасних цікавих енциклопедій… Дітлахи після онлайн - навчання читають книжки або просто бавляться іграшками… Дорослі також приходять до бібліотеки, щоб побути наодинці зі своїми думками, або навпаки поспілкуватися з однодумцями, помандрувати в часі та просторі, а також просто відволіктись від воєнних подій. Приходять до нас навіть родинами.

13:57:38 23.09.2022

РУБРИКА "ВІДПОЧИНОК У БІБЛІОТЕЦІ"

Любі наші маленькі Читачі! З радістю повідомляємо, що у нашій бібліотеці з`явилися нові настільні ігри. Тож, давайте читати, а на перервах грати і відпочивати. Це все для Вас!

13:25:13 23.09.2022

«СТОП-КАДР ІЗ БІБЛІОТЕЧНОГО ЖИТТЯ!»

В нашій бібліотеці починає діяти рубрика бібліотечних цікавинок «Стоп-кадр». Тут ми плануємо публікувати гумористичні та несподівані моменти з цікавого бібліотечного життя. Сьогодні розміщуємо фото під назвою «Кіт прагне до знань!»

13:20:35 23.09.2022

АНАТОЛІЙ СОЛОВ’ЯНЕНКО: ТАЛАНТ, ЩО ЗРОБИВ СЕБЕ САМ

25 вересня народився Анатолій Солов’яненко - всесвітньо відомий український оперний співак, видатний тенор, чиє виконавське мистецтво, без перебільшення, стало взірцем майстерності для майбутніх поколінь… Від Японії до Канади, і навіть в Австралії – практично всюди можна зустріти прихильників його таланту, його виконавського мистецтва і зовсім заслужено світові мистці називають Солов’яненка – світовим голосом епохи.

13:12:48 23.09.2022

ЯСКРАВА ЗІРКА ОПЕРНОЇ СЦЕНИ

23 вересня виповнюється 150 років від дня народження Соломії Крушельницької – національної легенди, чий надзвичайний голос та неповторність акторського перевтілення підкорили серця мільйонів людей – від Львова до Варшави, від Одеси до Парижа, від Мілана, Неаполя до Каїра, Барселони, Лісабона та Буенос-Айреса. Вона входила в п’ятірку найзнаменитіших співаків того часу і була серед них єдиною жінкою.

13:11:35 23.09.2022

22 ВЕРЕСНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БЕЗ АВТОМОБІЛЯ

Всесвітній день без автомобіля (World Carfree Day), який щорічно відзначається 22 вересня в багатьох країнах, проводиться з метою пропаганди ідеї пішого та велосипедного способів пересування та використання громадського транспорту.

15:20:30 22.09.2022

РУБРИКА "ЧИТАЄМО РАЗОМ"

Сучасний світ - наче великий ярмарок, на якому обмінюються інформацією, знаннями.

15:17:44 22.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь