ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА

Учні та викладачі Путивльської дитячої музичної школи нещодавно узяли участь у VII Міжнародному фестивалі – конкурсі мистецтв «Soloviov Art»:

09:34:36 12.05.2021

ФЛЕШ-АКЦІЯ «ПРОЧИТАЙ КНИГУ ПРО ВІЙНУ»

Вшановуючи безсмертний подвиг народу в  Другій світовій війні 1939-1945 років , пам′ять  полеглих у боротьбі  за свободу Батьківщини, колектив бібліотеки організував флеш-акцію «Прочитай книгу про війну». Представлена література  розповідає  історичну правду про переможні та трагічні дні війни, змальовує образи учасників воєнних дій. Вічна пам'ять полеглим на полях битви! Низький уклін ветеранам війни та трудівникам тилу!

14:33:26 07.05.2021

ПАНОРАМА ІСТОРІЇ

Серед визначних звершень і подій, що залишили глибокий слід у долях людей, особливе місце займає  Друга Світова війна. Історія людства знає багато малих і великих воєн. Але жодна з них не забрала стільки людських життів і не спричинила таких величезних страждань і руйнувань, як ця.

12:56:31 07.05.2021

УСЕ БЕРЕ ВІД МАТЕРІ ПОЧАТОК

У ці травневі дні, коли прокидається від зимового сну матінка- природа, коли дзвенить у ніжній блакиті спів жайворонка, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято, свято народження життя - Свято Матері.  

08:50:20 07.05.2021

ЗУСТРІЧ ПЛУФ

На минулому тижні у приміщенні відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Путивльської міської ради відбулась зустріч працівників відділу, представників та гравців футбольних колективів громади, представників громадської організації «Федерація футболу Путивльщини» на чолі з першим заступником голови громадської організації Вороненко М.М., футбольних арбітрів.

13:50:18 30.04.2021

ФЛЕШ-СЕМІНАР

З метою підвищення професійної компетенції бібліотечних працівників  та обміну досвідом роботи КЗ «Сумська обласна універсальна наукова бібліотека» провела для бібліотечних фахівців територіальних громад області онлайн  флеш-семінар на тему  «Спілкуємось. Вчимося. Практикуємо».

16:36:16 28.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь