ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

#ЧИТАЄМОНОВИНКИУІК

Це історії про закоханих та покинутих, про щасливих і тих, хто загубив себе, про романтику та буденність, про жінок і чоловіків, про тебе й про мене. Деякі з цих оповідань солодкі,як збиті з ваніллю вершки або справжнє кохання. Інші- гіркі, як свіжозварена кава та спогади про доленосні події нашого недалекого минулого. Треті залишають по собі тонкий аромат цинамону, мускатного горіху та містичних збігів…

10:08:26 30.03.2021

ТЕАТР – СВІТ ДУХОВНОСТІ І КРАСИ

27 березня  світ відзначає Міжнародний день театру. Це свято належить не лише служителям Мельпомени, а і звісно ж, нам –  вдячним глядачам.

10:08:29 26.03.2021

#ALLDIGITALWEEK

Онлайновий марафон бібліотек-хабів цифрової освіти «Цифрова грамотність людей та спільнот», організований  ВГО Українська бібліотечна асоціація, проходив сьогодні в межах  Європейського тижня цифрової грамотності.

09:13:51 26.03.2021

НАЦІОНАЛЬНА ГВАРДІЯ – ЦЕ МУЖНІСТЬ І ЗАКОН

Щоразу, коли нас пам’ять повертає             І вже тепер одвіку і донині      До всіх великих і знаменних дат,                  Безмежно горді подвигом твоїм   У нашім серці зразу оживає                           Вони говорять: “Слава Україні!”   Наш український воїн і солдат.                   “Героям слава!”- кажемо ми їм

08:58:10 26.03.2021

ЗДОРОВ`Я СЬОГОДНІ І НА ВСЕ ЖИТТЯ

24 березня 1882 році німецький мікробіолог Роберт Кох оголосив про зроблене їм відкриття збудника туберкульозу.  Це стало першим кроком на шляху діагностування і лікування небезпечного захворювання.  У 1993 році рішенням ВООЗ туберкульоз був визнаний глобальною надзвичайною проблемою, а день 24 березня – Всесвітнім днем боротьби із захворюванням на туберкульоз.

13:12:50 24.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь