ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

ПИШАЄМОСЯ НОВИМИ ЗДОБУТКАМИ ВИХОВАНЦІВ ПУТИВЛЬСЬКОЇ ДМШ

Нещодавно в Києві під егідою Центру освітніх інновацій та творчості «Гармонія» відбувся XVI Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «Симфонія талантів». Путивльську дитячу музичну школу представив фортепіанний дует «Hand in hand» у складі Катерини ДЕМЦУН  та Олександри ЧУРОЧКІНОЇ. Дівчата стали Лауреатами І премії.

08:57:47 18.06.2021

ПОДАРУНКИ ВІД АВТОРА

Фонди нашої бібліотеки поповнились чудовим подарунком  від авторки книг «У победы не женское лицо», «Дети войны – свидетели войны…»,  керівника жіночого клубу «Фронтовичка» – Валентини Антонівни Анякіної.  

17:04:51 17.06.2021

ВРЯТУЙ ЖИТТЯ – СТАНЬ ДОНОРОМ!

Щороку 14 червня країна долучається до відзначення Всесвітнього дня донора крові. Це особливий день для вияву вдячності мільйонам людей, які  здаючи свою кров  дарують постраждалій людині роки життя. Саме цього дня у 1868р. австрійський лікар Карл Ландштейнер відкрив групи крові людини.

13:23:06 14.06.2021

ЄВГЕН КОНОВАЛЕЦЬ

Сьогодні на державному рівні відзначається 130  років  від дня народження Євгена Коновальця – людини, яка створила найуспішніший український політичний проект минулого століття– Організацію українських націоналістів та Українську військову організацію. Він жив для України, боровся за її свободу та незалежність, страждав за неї, за неї й загинув у нерівному двобої з підступним ворогом.

13:07:09 14.06.2021

ВАСИЛЬ ШКЛЯР – ГОРДІСТЬ НАШОЇ СУЧАСНОЇ ЛІТЕРАТУРИ (ДО 70-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ)

Василь Шкляр - український письменник, журналіст, громадський діяч, член спілки письменників України, член Асоціації українських письменників, лауреат багатьох Всеукраїнських та Міжнародних літературних премій.  

15:54:09 10.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь