ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

ПОРЦЕЛЯНОВИЙ КОРОЛЬ ЛІВОБЕРЕЖНОЇ УКРАЇНИ

4 липня  минає 220 років від дня народження Андрія Михайловича Миклашевського (1801–1895), поміщика, мецената, комерсанта, засновника в с. Волокитине першої на Лівобережній Україні порцелянової мануфактури.

09:53:54 02.07.2021

МИТЬ ІСТОРІЇ УКРАЇНСЬКОЇ КОНСТИТУЦІЇ

Щороку 28 червня весь український народ святкує День Конституції  України. Цього дня, 25 років тому, наша країна отримала свій   головний документ — Конституцію! Конституція України стала для українського народу основним правовим документом, надійним оберегом державності, її незалежності та єдності. В ній закладені найважливіші соціальні цінності людини – її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека, а також права і свободи, що визначають зміст і спрямованість діяльності держави.

14:04:12 25.06.2021

ДО ДНЯ МОЛОДІ

27 червня вся Україна відзначатиме свято — День молоді. Це свято енергії і запалу, пізнання і самоствердження, творчості й натхнення, любові і романтики. Сучасна молодь йде в ногу з часом, активно розвивається, знає чого хоче від життя, вона смілива до експериментів та нових звершень.

16:36:19 24.06.2021

ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ З ПИСЬМЕННИЦЕЮ

Сьогодні відділ абонементу Сумської обласної наукової бібліотеки  організував для бібліотек області онлайн-зустріч з сучасною українською письменницею, яка входить в трійку найпопулярніших авторок за версією журналу «Фокус» та має звання «Золотого письменника України», землячкою з Глухівщини  - Світланою Талан. Вона  - авторка багатьох романів в жанрі «реальних історій», відомих в Україні та за її межами (Канада, Казахстан, Росія, Білорусь). Член Національної спілки письменників України (2014).

17:02:22 23.06.2021

ВІДЕОРЯД «ЛІТО 1941-ГО»

Сьогодні український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. 80 років назад горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце.  Гірка доля не оминула жодну українську родину, бо війна забрала життя кожного п’ятого українця. У цей скорботний день ми віддаємо честь і шану батькам, дідам і прадідам.  

16:53:45 22.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь