ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

ПРО ВИКОРИСТАННЯ КАРТОГРАФІЧНИХ РЕСУРСІВ

Згідно наданої інформації Сумської обласної державної адміністрації повідомляємо, що новостворені органи місцевого самоврядування на виконання вимог чинного законодавства та рекомендацій Міністерства розвитку громад на території України започаткували функціонування власних офіційних ресурсів у мережі Інтернет. Зокрема, одним із розділів сайтів є вкладка «Мапа громади», що містить загальну інформацію про кількість населених пунктів у громаді, чисельність мешканців, контактні дані  адміністративних установ, а також картографічне зображення територіальної одиниці.

11:45:24 08.04.2021

«ІГОР СЕЙ, СЛАВЕН КНЯЗЬ...»

2 квітня виповнюється 870 років від дня народження головного героя величної пам`ятки культури Київської Русі «Слово о полку Ігоревім» – князя Ігоря Святославича.   Князь Ігор Святославич був талановитим полководцем і безстрашним воїном і цілком реальною людиною який зробив  свій внесок у історію України-Русі,  а безсмертним став його образ завдяки  авторові «Слова о полку Ігоревім». 

09:08:59 02.04.2021

ВІТАЄМО ЮВІЛЯРА

Від імені Путивльської міської ради заступник міського голови Володимир ВОРОНОВ та начальник відділу культури молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Путивльської міської ради Світлана ДАВИДОВА привітали з 60-річним ювілеєм директора Путивльської музичної школи Олексія ПАНАСЕНКА.

12:56:13 31.03.2021

ПТАШИНИЙ ДИВОСВІТ

1 квітня відзначається Міжнародний день птахів, який щорічно проходить в рамках програми ЮНЕСКО «Людина і біосфера» і саме цього дня 1906 року була підписана міжнародна конвенція з охорони птахів.

12:45:13 31.03.2021

ПРИБИРАННЯ ТЕРИТОРІЇ

Імідж нашої бібліотеки можна оцінювати зі стану прибудинкової території. Нам є чим пишатися – це наша клумба.

12:42:07 31.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь