A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

ПОДАРУНОК ВІД ВИДАВЦЯ

Бібліотека отримала 2 примірника унікального видання Стефана Таранушенка "Знищені шедеври Української дерев`яної сакральної архітектури.

08:41:27 18.03.2021

ДЯКУЄМО ЗА ПОДАРУНОК

Багатий на історію наш древній тисячолітній Путивль. Краса його втілена в безсмертних творах літератури і мистецтва. Скільки сказано-переказано про дружину князя Ігоря Святославовича – Ярославну. Тут проростала перлина старинної української літератури - «Слово о полку Ігоревім». Згадує про Путивль і О. С. Пушкін у трагедії «Борис Годунов». Місто закарбовано на прекрасних полотнах Миколи Реріха і Петра Левченка. З-під Путивля спалахнула пожежа селянської війни під проводом Івана Болотникова, саме тут народилося легендарне партизанське з’єднання на чолі з С. А. Ковпаком і С. В. Руднєвим.  

08:38:48 18.03.2021

СТО РОКІВ БОРОТЬБИ

У вирі Української революції 1917-1921 років 18 березня 1921 року відбулося підписання Ризького мирного договору між РРФСР і УРСР з одного боку та Польською Республікою з іншого, яким було повернуто нашу батьківщину на мапу світу.

13:28:00 12.03.2021

ЗДОРОВ’Я ТА КРАСА

Всі ми знаємо, що здорова людина - це красива людина. Поняття «здоров’я» та «краса» є нероздільні. Щоб детальніше   поспілкуватися  про здоров’я     учасники бібліотечного клубу «Вдохновение»   засідали за «круглим столом»     і обговорювали тему     «Здоров'я — це краса». В ході зустрічі  ознайомились з основними правилами здорового способу життя, дізнались про домашні рецепти приготування косметичних кремів та масок   для шкіри. Також бібліотекар ознайомила жінок із поняттями «Лагом» та «Хюге» - скандинавськими способами щасливого життя.

11:07:26 04.03.2021

ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ, КРАСИ І ЛЮБОВІ

Напередодні  святкування Міжнародного жіночого дня — 8 Березня вітаємо всіх жінок і пропонуємо долучитися до приємного перегляду святково-книжкової експозиції «Зі святом весни, краси та любові».

11:06:58 04.03.2021

ЇХ ТАЛАНТ СПАЛАХУЄ ЗОРЕПАДОМ СЛІВ

Щорічно 3 березня в усіх країнах відзначається Всесвітній день письменника – професійне свято літераторів. Тож сердечно вітаємо   письменників, молодих авторів, а також - усіх, хто мріє стати письменником  і вже зараз робить свої перші кроки.

09:43:56 03.03.2021

ДО 90-РІЧЧЯ О.БІЛАША

Сьогодні наша бібліотека стала місцем, де звучали пісні уславленого сина Полтавської землі, видатного українського композитора, поета, громадського діяча, Героя України, народного артиста України, лауреата Державної премії ім. Тараса Шевченка, кавалера ордена Миколи Чудотворця – Олександра Івановича Білаша (1931–2003).

09:24:40 02.03.2021

МІЦНИЙ ІМУНІТЕТ - ЗАПОРУКА ЗДОРОВ’Я

Щорічно, за ініціативи ВООЗ, 1 березня відзначається Всесвітній день імунітету. Загалом імунітет — це здатність організму підтримувати нормальне функціонування під впливом зовнішніх факторів. Початок весни – чи не найгірша для імунітету пора року, адже він виснажений авітамінозом, зимовими вірусами та інфекціями  у т.ч.   й    коронавірусом.          Щоб підвищити імунітет потрібен час. Вірними помічниками у цьому є здоровий спосіб життя, достатній сон, свіже повітря, рух, загартовування та якісне харчування.

08:59:46 01.03.2021

ДЕНЬ КОМПЛІМЕНТУ

Сьогодні, у перший весняний день відзначається Всесвітній День компліменту. Це свято щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань, а ще … компліменти! Їх приємно чути від батьків і дітей, від коханих і друзів.

08:51:00 01.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь