A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Правова допомога поруч

ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ РЕЄСТР

Процес діджиталізації є одним з визначальних факторів економічного зростання підприємств, та й усього суспільства в цілому. Діджиталізація та створення різного роду корисних сервісів та ресурсів стало одним із визначальних процесів в Україні. Попри те, що в нашій країні триває воєнний стан, все нові діджітал технології створюються для полегшення та продовження розвитку нашої держави та людей. Однією із таких діджитал новацій став Державний аграрний реєстр (далі ДАР).

14:59:34 08.09.2022

ПРИЗУПИНЕННЯ ТРУДОВОГО ДОГОВОРУ: ЩО НОВОГО?

Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації трудових відносин» внесено зміни до статті 13 Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану». За новою редакцією статті призупинення дії трудового договору - це тимчасове припинення роботодавцем забезпечення працівника роботою і тимчасове припинення працівником виконання роботи за укладеним трудовим договором у зв’язку із збройною агресією проти України, що виключає можливість обох сторін трудових відносин виконувати обов’язки, передбачені трудовим договором.

14:18:32 30.08.2022

МАЙНОВІ ПРАВА ДІТЕЙ

Юристкою Путивльського бюро правової допомоги Тетяною СЄЛІНОЮ спільно з начальником служби у справах дітей Юрієм РАДІНИМ проведено семінар-бесіду з родинами з дітьми, які звертаються до служби у справах дітей Путивльської міської ради, на тему «Майнові права дітей та їх захист відповідно до законодавства України в період воєнного стану». 

15:15:05 21.07.2022

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ВЧИНЕННЯ ПРАВОПОРУШЕННЯ ПІД ДІЄЮ ПСИХІЧНОГО І ФІЗИЧНОГО ПРИМУСУ

На жаль, зважаючи на події, які відбуваються у нашій державі сьогодні є актуальним питання «Чи настає кримінальна відповідальність за вчинення правопорушення під дією фізичного або психічного примусу?»

09:03:58 21.07.2022

РОЗІРВАННЯ ДОГОВОРУ ДАРУВАННЯ

Інколи дарувальник подарувавши якусь річ за договором дарування з часом втрачає зв’язок з обдарованим та намагається розірвати договір дарування. Чи можливо розірвати договір дарування?

15:41:42 15.07.2022

ОТРИМАННЯ ОНЛАЙН БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ:

- за Єдиним контактним номером системи надання безоплатної правової допомоги - 0 800 213 103. За цим номером надаються консультації та роз’яснення з правових питань, додаткові відомості про надання безоплатної правової допомоги тощо. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України безкоштовні; номер для дзвінків з-за кордону: +38 (044) 363 10 41 (вартість дзвінка з-за кордону за тарифами вашого оператора зв’язку);

08:50:51 14.07.2022

ДОПОМОГА НА ПОХОВАННЯ

Відповідно до чинного законодавства України у разі смерті пенсіонера допомога на поховання виплачується у розмірі двомісячної пенсії померлого тим особам, які здійснили поховання. Якщо померла особа була “військовим” пенсіонером, то особі, яка здійснила поховання, виплачується допомога у розмірі тримісячної пенсії, але не менше п’ятикратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

14:41:34 12.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь