A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

КОНСУЛЬТУВАННЯ З НАГАЛЬНИХ ПИТАНЬ

Дата: 04.08.2021 14:24
Кількість переглядів: 256

З метою забезпечення рівного доступу до правової інформації та посилення правової спроможності населення, яке проживає на території Чорнобривкинського старостату Путивльської міської територіальної громади юристкою Путивльського бюро правової допомоги Тетяною Сєліною проведено виїзний прийом громадян.

Під час виїзду юристка проінформувала щодо змін в земельному законодавстві України, надала інформацію жителям старостинського округу про роботу Путивльського бюро правової допомоги, види правових послуг, які можна отримати у бюро та здійснила прийом громадян з особистих питань.

Основні питання, які турбують мешканців, це: продаж земельної частки (паю), отримання земельної ділянки під ОСГ, приватизація земельної ділянки під будинком, внесення змін до договору оренди землі, спадкування земемельної ділянки в разі виявлення помилки в правовстановлючих документах та ін.

Бажаючі отримали інформаційні буклети та візитки із зазначенням контактних номерів та адреси Путивльського бюро правової допомоги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь