ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НАДАННЯ СТАТУСУ ДИТИНИ, ЯКА ПОСТРАЖДАЛА ВНАСЛІДОК ВОЄННИХ ДІЙ ТА ЗБРОЙНИХ КОНФЛІКТІВ

Дата: 17.01.2024 14:31
Кількість переглядів: 138

Відповідно до Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів від 05.04.2017 р. № 268 зі змінами від 01.06.2023 р. № 547, дитина, а також особа, яка під час здійснення антитерористичної операції та заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії рф не досягла 18 років (повноліття), які внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів отримали фізичні чи психологічні травми, мають право на отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів.

Відтепер у Путивльській громаді записатися на подачу документів для оформлення статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів, можна через електронний сервіс.

Куди звертатися?

Для реєстрації в електронній черзі на отримання статусу необхідно перейти за посиланням https://children.sumy.ua/ та надати до органу опіки та піклування документи, які вказані в анкеті реєстрації. Служба у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради знаходиться за адресою: м.Путивль, вул.Героїв Путивльщини, 84.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь