A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики

РУБРИКА "ЧИТАЄМО РАЗОМ"

Любі читачі і глядачі! Запрошуємо Вас у подорож по рідній країні, її державним устроєм, символікою, природними багатствами та культурою. Україна - це наша Батьківщина!

09:40:22 08.09.2022

РУБРИКА "ЧИТАЄМО РАЗОМ"

Знайомтеся! У нас новий член клубу "Читайлик" - Микола Прилуцький, якому дуже подобається читати. І сьогодні він пропонує Вам прослухати вірш Лідії Гаєвської-Денес "Україна - наша мати".

16:31:21 07.09.2022

В СВІТ КОМАХ З «ПІЗНАЙКАМИ!»

Сьогодні відбулося чергове засідання бібліотечного клубу «Пізнайки» . Діти поринули у «світ комах»: дізналися цікаві факти, переглянувши навчальне відео та книжкову виставку, відповіли на питання вікторини «Все про комах», грали в гру «Комахи: друзі і вороги», виготовили власноруч метелика (техніка оригамі) та провели весело час виконуючі розвиваючі руханки  «Муха» та «Щасливі діти».

15:03:30 07.09.2022

ВИВЧАЄМО УКРАЇНСЬКУ МОВУ

         Сьогодні в читальній залі бібліотеки  відбулися чергові заняття з  поглибленого вивчення української мови.  Олександра Миколаївна провела   практичні   заняття  – зміни,  які  відбулися в українському правописі. Члени  клубу поступово звикають    до нових правил і привчаються  писати без помилок.     В атмосфері дружнього діалогу, майстерно були проведені заняття. Щиро вдячні   викладачу-волонтеру Богдановій Олександрі Миколаївні.

17:00:25 06.09.2022

ВАС ЗНОВУ ВІТАЄ КЛУБ "ЧИТАЙЛИК"

З початком нового навчального року у нашому клубі відбулося чергове засідання, під час якого, Ліза Приходько (учениця 9-Б класу Путивльського ліцею №1) вирішила привітати усіх членів клубу з Днем Знань. А керівник клубу (В.Г. Товстик) доповнила привітання подарунками у вигляді канцтоварів.

14:59:01 05.09.2022

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БЛАГОДІЙНОСТІ

Сьогодні вся світова спільнота відзначає Міжнародний день благодійності. Ми вітаємо всіх причетних до цього свята. Нехай чуйних людей на Землі буде все більше, адже саме завдяки їм величезна кількість нужденних отримує надію, їхнє життя набуває нових барв. Бути благодійником простіше, ніж нам здається. Адже, маючи бажання, усі ми в певний час можемо інвестувати в допомогу тим, хто її потребує, один або кілька наших ресурсів - це час, знання й компетенції, кошти. Ніколи не пізно долучитися до доброї справи. Наш заклад не залишився осторонь. Уже кілька років поспіль у бібліотеці діє благодійна акція «Я дарую книгу бібліотеці». Дякуємо найактивнішим дарувальникам: Кулик К.І., Куман І.С., Орєшкіній Н.М., Рєзонтову О.М., Рибкіній Н.М., Суворову О.І., Чепізубовій Л.О., Шамрай І.П.

14:55:31 05.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь