A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Держпродспоживслужба інформує

ІЄРСИНІОЗ! БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ!

Ієрсиніоз - захворювання інфекційного типу, що вражає, передусім травний канал. Інтерес до проблеми кишкового ієрсиніозу зростає з кожним роком. Він обумовлений не тільки широким розповсюдженням цього захворювання, але і великим екологічним значенням їх збудників. Підйом захворюваності відмічається в холодну пору року (навесні, восени) з піком у листопаді місяці.

11:09:29 28.11.2022

ЛЯМБЛІОЗ. ПРОФІЛАКТИКА

Лямбліоз - інвазія лямбліями, що протікає у вигляді дисфункції кишківника або як безсимптомне паразитоносійство.

10:35:18 15.11.2022

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ЧЕРЕЗ ВІДСУТНІСТЬ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ ПРИПИНИЛАСЯ ЦЕНТРАЛІЗОВАНА ПОДАЧА ВОДИ

Через часті обстріли енергетичної та критичної інфраструктури нашої країни зі сторони російської федерації почастішали перебої в електро- та водопостачанні. Тож варто заздалегідь підготуватись до таких екстрених умов та вжити деяких заходів.

10:34:30 10.11.2022

ПРОФІЛАКТИКА ГЕЛЬМІНТОЗІВ У ДІТЕЙ

Гельмінтози на сьогоднішній день залишаються найбільше розповсюдженими паразитарними хворобами людини та мають велике значення, особливо у дітей. В Україні широко розповсюджені 30 видів гельмінтів і найпростіших.

16:16:58 01.11.2022

ВІРУСНИЙ ГЕПАТИТ C

Путивльський відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Конотопського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області інформує:

16:17:19 27.10.2022

ЩО ВАЖЛИВО ЗНАТИ ПРО БЕЗПЕКУ, ВІДВІДУЮЧИ ПЕРУКАРНЮ ЧИ САЛОН КРАСИ

Перукарні чи салони краси пропонують широкий спектр перукарських, косметологічних та інших послуг: стрижки (жіночі, чоловічі, дитячі); гоління і стрижка борід та вусів; фарбування, мелірування, колорування волосся, ламінування; хімічна і біо-завивка; манікюр і педикюр; художнє оформлення нігтів; акрилове і гелеве нарощування; парафінотерапія рук і ніг; косметичні послуги і послуги візажиста; SPA-процедури та багато іншого.

14:05:28 21.09.2022

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ЩО ЗАЙМАЮТЬСЯ ЯГІДНИЦТВОМ

Доводимо до відома суб’єктів господарювання (юридична особа/ ФОП), що займаються збором ягід на території лісових масивів, культивування ягід, здійсненням закупівлі ягід від населення (пересувні заготівельні пункти), транспортування ягід до складських/переробних потужностей, зберіганням ягід, переробкою ягід, які здійснюють експортування ягід, необхідність здійснення реєстрації потужності оператора ринку в реєстрах Держпродспоживслужби.

14:22:33 18.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь