A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Держпродспоживслужба інформує

УВАГА АЧС!

У звязку з винекненням спалахів хвороби АфриканськоЇ чуми свиней у Київській та Чернігівській областях Конотопське районне управління Держпродспоживслужби в Сумській області нагадує: хвороба не є безпечною для людини але призводить до великих економічних збитків.

11:23:26 28.07.2023

СПОЖИВАННЯ ВОДИ З ПЕРЕВИЩЕНИМ ВМІСТОМ НІТРАТІВ – НЕБЕЗПЕКА ДЛЯ ЗДОРОВ'Я ТА ЖИТТЯ

Держпродспоживслужба вкотре наголошує на неприпустимості використання води з нецентралізованих джерел водопостачання для організації питного режиму та харчування дітей віком до 3 років.

14:40:31 25.07.2023

КУПІВЛЯ РИБИ ТА РИБОПРОДУКЦІЇ

Фахівці відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Конотопського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області  наголошують громадянам УНИКАТИ купівлю риби та рибопродукції в місцях стихійної торгівлі та перевіряти інформацію щодо походження даного виду продукції під час купівлі риби на ринках, об’єктах роздрібної та оптової торгівлі.

09:54:20 25.07.2023

ДО ЧОГО ПРИЗВОДИТЬ ВЖИВАННЯ ШКІДЛИВОЇ ЇЖІ?

На сьогоднішній день Україна в рейтингу здоров’я ВООЗ займає 97 місце зі 156 країн. Однією з головних причин цього є незбалансований раціон та шкідлива їжа. Лікарі й дієтологи наводять такі наслідки нездорового харчування:

13:13:58 18.07.2023

ЗАЛИШАЙМОСЯ ПИЛЬНИМИ ДО СВОГО ЗДОРОВ'Я

Через російську військову агресію, затоплення житлових та сільськогосподарських територій, руйнування об'єктів критичної інфраструктури, а також з настанням теплого періоду року збільшується ризик ускладнення санітарно-епідемічної ситуації щодо виникнення гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь серед населення.

13:58:26 10.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь