ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Держпродспоживслужба інформує

ПРОФІЛАКТИКА ДИЗЕНТИРІЇ

Дизентерія -  інфекційне захворювання, що характеризується диспепсичними розладами (проносом, блювотою, зневодненням), переважними ознаками ураження товстої кишки і загальної інтоксикації організму.

16:23:26 18.07.2022

ЩОДО ЗДІЙСНЕННЯ РЕЄСТРАЦІЇ ТА ІДЕНТИФІКАЦІЇ ТВАРИН!

Шановні власники тварин, відповідно до вимог Закону України «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин», «Порядку ідентифікації та реєстрації великої рогатої худоби та Порядку оформлення і видачі паспорта великої рогатої худоби», «Порядку ідентифікації та реєстрації овець і кіз» -  ідентифікації та реєстрації підлягають усі тварини, які перебувають, розводяться або утримуються на території України.

10:23:39 24.01.2022

ЩОДО ВЗАЄМОДІЇ ТА СПІВПРАЦІ

Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області відповідно до покладених на нього завдань забезпечує реалізацію державної політики, а саме:

15:58:04 05.01.2022

ПЕРОРАЛЬНА ІМУНІЗАЦІЯ

Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області повідомляє, що буде проведено осінню кампанію з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин за допомогою авіатранспорту.

11:34:23 20.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь