A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Держпродспоживслужба інформує

ЗАЛИШАЙМОСЯ ПИЛЬНИМИ ДО СВОГО ЗДОРОВ'Я

Через російську військову агресію, затоплення житлових та сільськогосподарських територій, руйнування об'єктів критичної інфраструктури, а також з настанням теплого періоду року збільшується ризик ускладнення санітарно-епідемічної ситуації щодо виникнення гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь серед населення.

13:58:26 10.07.2023

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ УСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ ТА ОСІБ, ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬ ДІЯЛЬНІСТЬ З ВИРОЩУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР

Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Конотопського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області надає рекомендації суб’єктам господарювання та громадянам щодо застосування, транспортування та зберігання пестицидів згідно вимог чинного законодавства.

08:00:31 28.06.2023

ВИНИКНЕННЯ ХАРЧОВИХ ОТРУЄНЬ РИБОЮ

У результаті руйнації Каховської ГЕС спостерігається загибель риби у великих обсягах у Херсонській, Миколаївській, Запорізькій областях та на Дніпропетровщині. Переробка та споживання якої може спричинити виникнення харчових отруєнь, зокрема ботулізму - дуже небезпечного і в багатьох випадках смертельного захворювання.

15:00:24 13.06.2023

КУПІВЛЯ ХАРЧІВ В МІСЦЯХ СТИХІЙНОЇ ТОРГІВЛІ – НЕБЕЗПЕЧНА!

З настанням літнього періоду зростає кількість місць стихійної торгівлі продуктами харчування. Придбані продукти харчування в невстановленому місці,  у випадкової людини, в умовах, що не відповідають нормам його виготовлення та зберігання, у будь-який момент може обернутися великим лихом для покупця та його родини.

14:26:04 01.06.2023

В УКРАЇНІ ПРОДОВЖИЛИ КАРАНТИН

Дію карантину на території України подовжено до 30 червня 2023 року відповідно до вимог постанови Кабміну від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів та з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (в редакції постанови Кабміну від 25 квітня 2023 року № 383). Тож фізичним особам і суб’єктам господарювання рекомендовано дотримуватися протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19.

11:58:59 23.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь