A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІТАННЯ, ЗВЕРНЕННЯ

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРИ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА, ВІТАЄМО ВАС З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Ваша професія є однією з найдивовижніших, адже саме ви втілюєте місію збереження, розвитку і відтворення духовних скарбів українського народу, національних традицій та мистецтва, доносячи їх у широкі маси нашого суспільства. Завдяки невтомній та натхненній вашій праці ніколи не згасає джерело духовності та багатства рідної культури, що є гідним прикладом для прийдешніх поколінь.

08:01:47 09.11.2021

ШАНОВНА ГРОМАДО

Сьогодні особливий день, ми відзначаємо три національні свята - День захисників і захисниць  України, День українського козацтва та Покрову Пресвятої Богородиці. 

09:49:52 14.10.2021

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ПОШТОВОГО ЗВ’ЯЗКУ

Вітаємо вас із Всесвітнім днем пошти. Сьогодні ми вітаємо працівників зв’язку між селами, містами, країнами, континентами, які об’єднують людей, розділених тисячами кілометрів. Завдячуючи їх глибокій відданості своїй справі, високому професіоналізму, оперативності і відповідальності ми щоденно отримуємо високу якість послуг поштового зв’язку.

08:55:03 09.10.2021

ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ

Ми щиро вдячні за вашу працю, знання і тепло душі, якими ви так щедро ділитеся з нашими дітьми.  У цей непростий час, на плечі працівників освіти лягає відповідальність за навчальний процес молодого покоління українців, майбутнього нашої держави. Завдяки самовідданій праці, педагоги успішно адаптуються до непростих умов, які диктує нам сучасність. Дуже приємно, що освіта в Путивльській громаді зберігає традиційно високий рівень, про що свідчать успішні результати  ЗНО випускників.

08:10:39 03.10.2021

ШАНОВНІ СОЦІАЛЬНІ ПЕДАГОГИ

Вітаємо вас з  професійним святом. Кожного дня, за покликом серця, ви надаєте допомогу, підтримку  людям, а ваша праця  і старанність роблять цей світ кращим та добрішим.  

13:03:49 02.10.2021

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ

Кожного року 22 вересня наша держава святкує  День партизанської слави. Цьогоріч він особливий, адже ми відзначаємо 80-ту річницю партизанського руху в Україні в роки Другої світової війни.

07:23:24 22.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь