ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ ЦЬОГОРІЧ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ПІД ГАСЛОМ «НАША ЄДНІСТЬ – НАША ЗБРОЯ»

Дата: 22.01.2024 08:48
Кількість переглядів: 79

Сьогодні 105-та річниця від підписання Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки на Софіївському майдані в Києві, який руйнує твердження російської пропаганди, нібито наші землі об’єднав  кремлівський режим у 1939 році.

Поєднання подій, пов’язаних з українським державотворенням, усвідомленням трагічного досвіду минулого та необхідністю забезпечення надійного захисту територіальної цілісності нашої держави стало сенсом цього пам’ятного дня в умовах  цинічного повномасштабного вторгнення російського агресора до України.

Не дивлячись на трагічні події минулого століття, цинічні замовчування злочинів проти українського народу та ворожу пропаганду, ми щоденно доводимо свою згуртованість і спільне прагнення жити в єдиній вільній державі.

Сили Оборони України, українські захисники та захисниці, які міцно тримають оборону та нищать підступного ворога, виборюють право українського народу вільно визначати власне майбутнє.

Цього дня вклоняємося пам’яті полеглих земляків у кривавій боротьбі проти російських загарбників, усіх тих, хто власною відвагою та незламністю став щитом для народу.

Спільна оборона України – це соборність для кожного з нас сьогодні. Держава починається з кожного українця, і наше майбутнє буде таким, яке ми збудуємо зараз.

Зичу всім нам перемоги та злагоди, миру та добра.

З Днем Соборності України.

 Слава Україні!

 Героям Слава!

 

З повагою

Путивльський міський голова                           Костянтин ГАВРИЛЬЧУК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь