ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТА ГОСТІ ПУТИВЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 24.12.2023 22:09
Кількість переглядів: 99

Від щирого серця радий вас усіх вітати зі святами, які добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця – Різдвом Христовим і Новим роком.

Відходить у минуле ще один непростий рік боротьби за Україну та наше з вами майбутнє. Він сповнений надій і тривог, перемог та складних випробувань, подоланням труднощів і здійсненням планів.

Єднання заради свободи, суверенності та незалежності держави в боротьбі з російськими окупантами стало для нас справжнім  щитом стійкості, гідності та сміливості.

Доблесть, мужність і  незламність захисників і захисниць сьогодні дають нам можливість жити й працювати на своїй рідній землі. У цій кривавій боротьбі Україна втрачає найдорожче. На жаль, не всім українським воїнам судилося зустріти новорічні свята. Низький уклін і вічна пам’ять полеглим героям.

Любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим слугуватиме головним прагненням для здійснення мрій і сподівань. Нехай усі прикрощі та негаразди залишаться в старому році, а  злагода,  родинне тепло, любов та добро зігрівають серце кожного з нас у новому.

У переддень Різдва Христового та Нового року зичу всім нам перемоги та миру, сили та наснаги до нових звершень, нашим воїнам - Божого благословення, нашим дітям – радість усмішок.

Хай новий 2024 рік принесе щедрі здобутки, а різдвяні свята – радість і віру у світле майбутнє.

З вірою в перемогу.

З повагою

Путивльський міський голова                        Костянтин ГАВРИЛЬЧУК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь