A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІТАННЯ, ЗВЕРНЕННЯ

ШАНОВНІ УЧНІ, ВЧИТЕЛІ ТА БАТЬКИ

Ось і лунає останній дзвоник, який для багатьох школярів  сповіщає про літні  канікули, сповнені яскравих вражень.

08:46:01 31.05.2021

ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ БАНКІВСЬКИХ ПРАЦІВНИКІВ УКРАЇНИ

Шановні працівники банківських установ. Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята. Ваша наполеглива праця та професіоналізм вносять вагомий вклад у розвиток економіки та суспільства, які сприяють добробуту кожного з нас. Саме злагоджена робота банків, уміння знаходити правильні й нестандартні рішення стали незамінними помічниками в непростих умовах сьогодення.

09:36:54 20.05.2021

СЬОГОДНІ УКРАЇНА СВЯТКУЄ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

Самобутня, неповторна і барвиста вишиванка несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Здавна в народі вона вважається справжнім оберегом. Саме вишиванку українці передають з роду до роду, поважаючи і цінуючи свої звичаї, традиції та культуру, які символізують єдність нашого народу.

08:28:15 20.05.2021

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ МУЗЕЙНИХ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДИ

Сьогодні світова музейна спільнота відзначає Міжнародний день музеїв. Кропітка музейна праця допомагає нам долучатися до справжніх витоків української та світової історії, знайомить зі скарбами  людської цивілізації.

09:08:53 18.05.2021

ШАНОВНІ МЕДИЧНІ СЕСТРИ

Щиро та сердечно вітаємо з нaгоди вaшого профeсійного свята – Міжнародного дня медичної сестри.

08:22:01 12.05.2021

ШАНОВНА ГРОМАДО

Перемога над нацизмом у Другій світовій війні згуртовує нас задля вшанування пам’яті загиблих та мужності визволителів, які в жорстокій боротьбі, ціною власних життів виборювали нашу свободу, захищали рідну землю від загарбників. Війна не оминула жодну українську родину, несамовитий біль утрат і безмежну радість над перемогою від  фашистської навали відчувала кожна сім’я.

09:09:29 09.05.2021

СВЯТО МОЛЧЕНСЬКОЇ ІКОНИ БОЖОЇ МАТЕРІ

7 травня Молченська жіноча обитель урочисто відзначає свято чудотворної Молченської ікони Божої Матері, яка за віруваннями є хранителькою путивльської землі. Її непроста історія доноситься до вірян через віки і вважається, що молитва до неї приносить зцілення, допомогу та підтримку.

09:29:48 07.05.2021

35-І РОКОВИНИ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

26 квітня 1986 року вибухнув четвертий енергоблок Чорнобильської атомної електростанції. Радіоактивна хмара накрила не тільки Україну, Білорусь і Росію, але також Східну і Північну Європу. Наслідки аварії ліквідували пожежні, солдати-строковики і добровольці без якого-небудь захисту від радіації, про яку тоді ліквідатори навіть і не підозрювали. Точна кількість постраждалих від трагедії невідома й досі.

11:30:35 26.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь