A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІТАННЯ, ЗВЕРНЕННЯ

СЬОГОДНІ УКРАЇНА ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ, ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ ПОДІЙ В ІСТОРІЇ СУЧАСНОЇ УКРАЇНИ, ЩО ЗМІНИЛИ ЖИТТЯ УКРАЇНЦІВ ТА ДЕРЖАВИ

Ми вшануємо патріотизм й мужність наших співвітчизників, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вибору.

08:09:39 21.11.2022

8 ЛИСТОПАДА УВЕСЬ СВІТ ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ МІСТОБУДУВАННЯ – СВЯТО ВСІХ ТИХ, ХТО СТВОРЮЄ КРАСУ, ШЕДЕВРИ ТА КОМФОРТ У НАШИХ МІСТАХ І СЕЛАХ

Тож усіх проєтувальників, конструкторів, майстрів і володарів численних будівельних спеціальностей вітаємо з професійним святом.

08:20:53 08.11.2022

СЬОГОДНІ ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Український народ вшановує відвагу всіх тих, хто відстояв нашу священну землю в роки Другої світової війни. Ми низько вклоняємося подвигові українців у ті страшні часи. Наше покоління береже пам’ять про ветеранів, які боролися з ворогом на фронті чи в тилу, тих, хто загинув на окупованій території, у таборах смерті, чиє життя обірвалося жорстоко й трагічно.

08:26:43 28.10.2022

ВІТАЄМО АРХІТЕКТОРІВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Після Другої світової війни в усьому світі пам'ятники архітектури потрібно було відновлювати з руїн. Міжнародний союз архітекторів у 1946 році заснував Всесвітній День архітектури, щоб вшанувати важливість своєї праці.

08:55:05 03.10.2022

ДОРОГІ ОСВІТЯНИ ПУТИВЛЬЩИНИ

Щиро вітаю з Днем працівників освіти. Ви демонструєте справжню відданість своїм учням і професії, продовжуючи працювати навіть в умовах війни. Окрім щоденного навчання й виховання покоління патріотів, ви, не розмірковуючи, у важкий час стали волонтерами та захисниками. Велика дяка вам за це.

11:02:25 02.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь