A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІТАННЯ, ЗВЕРНЕННЯ

ВІТАЄМО НАШУ ЛЮБУ, НЕПОВТОРНУ, НЕЙМОВІРНУ ТА НАЙДОРОЖЧУ У СВІТІ МАЛЕЧУ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Нелегкі випробування випали сьогодні на долю кожної української родини, Наш народ став одним цілим на шляху захисту від окупантів рідної землі, своїх міст та домівок, а особливо, найціннішого – майбутнього українських дітей, заради якого дорослі не мають права на слабкість. Віримо, що кожен день наближає нас до перемоги, і ми обов’язково здолаємо ворога.

08:07:56 01.06.2022

ВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ

Григорія Герасимовича КОБЗИСТОГО, ветерана медичної галузі вітаємо з ювілейним Днем народження. Зичимо здоров'я та довгих років життя.

15:54:54 11.02.2022

ВІТАЄМО ПРАЦІВНИКІВ ОРГАНІВ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

21 грудня — День утворення Пенсійного фонду України, спеціалісти якого постійно працюють над удосконаленням своєї діяльності, що направлена на створення сприятливих умов для своїх клієнтів, їх розуміння та поваги.

10:50:22 21.12.2021

ВІТАЄМО АДВОКАТІВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Ураховуючи важливу  роль  адвокатури  в  розбудові   правової держави,  захисті  конституційних  прав і свобод громадян,  велике громадське  значення  цієї  правозахисної  інституції  в  Україні, указом Президента України від 2 грудня 2002 року N 1121/2002, було започатковано професійне свято - День адвокатури.

09:35:57 19.12.2021

ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ПРАЦІВНИКІВ ОРГАНІВ РАЦСУ

Емоційні та важливі події життя в кожного з нас так чи інакше пов’язані з вашою установою, бо саме ви з відкритою душею, увагою і щирим серцем відповідально виконуєте свої обов’язки. Щоденною і кропіткою працею вносите вагомий вклад на користь розвитку суспільства та держави.

08:54:01 18.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь