ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Управління Служби безпеки України в Сумській області

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ СУМЩИНИ

У зв’язку із продовженням строку дії воєнного стану на території нашої держави та з урахуванням прикордонного розташування Сумської області, на території регіону тривають і будуть проводитися в подальшому комплексні контрдиверсійні заходи. Вони спрямовані на запобігання та нейтралізацію загроз розвідувально-підривної діяльності проти нашої держави.

13:10:07 27.02.2023

ВАЖЛИВІ УМОВИ СКОРІШОЇ ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ

Виповнився рік російській кривавій агресії, приреченій на невдачу з самого початку – з етапу планування, що базувалося на хибних висновках та відвертій брехні путінських підлеглих своєму кремлівському господарю.

16:13:10 24.02.2023

ПОВДОМЛЕННЯ ПРО ПІДОЗРУ

У середмісті Сум заявляла, що Україна начебто сама напала на себе: СБУ підозрює переселенку з Енергодару в заперечуванні збройної агресії росії проти України.

13:28:58 09.02.2023

ЗА МАТЕРІАЛАМИ СБУ ДО 15 РОКІВ УВ'ЯЗНЕННЯ ЗАСУДЖЕНИЙ РОСІЙСЬКИЙ АГЕНТ, ЯКИЙ РОЗВІДУВАВ ДЛЯ ДИВЕРСІЙНО-РОЗВІДУВАЛЬНИХ ГРУП ВОРОГА «СЛАБКІ МІСЦЯ» СИЛ ОБОРОНИ НА СУМЩИНІ

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області виніс обвинувальний вирок російському агенту, який розвідував для ворожих ДРГ «слабкі місця» в оборонних рубежах Сумщини.

15:24:28 07.11.2022

СБУ ЗАТРИМАЛА АГЕНТА РФ, ЯКИЙ «ПРОВІВ» ДО ОКОЛИЦЬ КИЄВА ПОНАД 120 ОДИНИЦЬ ТЕХНІКИ ОКУПАНТІВ

Контррозвідка Служби безпеки України знешкодила ворожого агента, який у перші дні повномасштабного вторгнення рф «провів» із Сумської до Київської області 128 одиниць техніки окупантів.

15:13:34 18.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь