ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Управління Служби безпеки України в Сумській області

ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ВОЇНИ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ СУТТЄВО ОНОВИЛИ ТИЖНЕВУ СТАТИСТИКУ ВОРОЖИХ ВТРАТ

Так, бійці ЦСО «А» СБУ всього за тиждень вразили 7 танків, 14 бронеавто, 9 артсистем, 8 комплексів радіоелектронної боротьби, 24 авто, 3 системи ППО, 10 складів із БК та інше.

18:31:46 24.08.2023

ДОРОГІ УКРАЇНЦІ! ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Сьогодні ми відзначаємо 32-гу річницю Незалежності України. І сьогодні — рівно півтора року, як ми стримуємо чергову хвилю російської навали на нашу землю.

11:19:33 24.08.2023

УВАГА

Поспішний виїзд Пригожина до Африки та стрімке повернення були зумовлені тим, що під керівництвом заступника начальника ГРУ, керівника 161-го центру підготовки спеціалістів ГРУ Андрія Авер'янова здійснювалася розробка комплексу заходів щодо повного заміщення контингенту ПВК «Вагнер» на території Африки. Було намічено створення та підготовка армійського корпусу чисельністю понад 20 тисяч осіб. Пригожин цьому чинив сильний опір і докладав усіх зусиль, щоб перешкодити.

10:18:04 24.08.2023

ЗЛИТІ ДАНІ ОФІЦЕРІВ РФ

На одному з російських ресурсів (https://chernozomye.ru/news/235-kto-slivaet-dannye-nashikh-patsanov-na-ukropovskie-pomojki) опублікована інформація щодо зливу особистих даних деяких офіцерів 3-ї окремої бригади спеціального призначення (в/ч 21208, м. Тольятті, спеціальний підрозділ Головного управління генерального штабу мо рф).

08:30:08 23.08.2023

СБУ ЗАТРИМАЛА НА СУМЩИНІ ВОРОЖУ ІНФОРМАТОРКУ, ЯКА «ЗЛИВАЛА» ОКУПАНТАМ ДАНІ ДЛЯ МОЖЛИВОГО ПРОРИВУ РОСІЙСЬКИХ ДРГ ЧЕРЕЗ КОРДОН

Служба безпеки затримала прихильницю рашизму, яка «зливала» ворогу інформацію про місця базування Сил оборони у прикордонних з рф районах Сумщини.

10:01:45 22.08.2023

ЩОДНЯ СВІТ БАЧИТЬ ДОКАЗИ ТОГО, ЩО РОСІЯ – ЦЕ КРАЇНА-ТЕРОРИСТ

Обстріли шкіл, лікарень, театрів, житлових будинків, тисячі людських жертв і мільйони зруйнованих життів… Але російські терористи продовжують віддавати накази, знаючи цілі та наслідки своїх ракетних ударів.

10:43:09 21.08.2023

МІСТ, ЩО ЛУСНУВ. ШЕФ СБУ ВАСИЛЬ МАЛЮК УПЕРШЕ ДЕТАЛЬНО РОЗПОВІВ ПРО ТЕ, ЯК ЙОГО КОМАНДА ДВІЧІ ПІДРИВАЛА КРИМСЬКИЙ МІСТ

Вибухівка у плівці, незвичайні дрони та розгублена ФСБ, — NV реконструював дві надсекретні спецоперації СБУ, спрямовані на улюблену «іграшку» Путіна.

12:51:01 19.08.2023

УКРАЇНСЬКІ ОЛІГАРХИ ДРУГОГО ЕШЕЛОНУ АКТИВНО ЗАРОБЛЯЮТЬ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ РОСІЄЮ ТЕРИТОРІЯХ: ІСТОРІЯ УСПІХУ ВАСИЛЯ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ТА АНДРІЯ ІВАНОВА

«Жигулина Роща» – один із найбільших житлових комплексів тимчасово окупованого Криму. Декілька років тому, цей ЖК звела будівельна компанія відомого українського бізнесмена Андрія Іванова, який не один рік залишається у рейтингу найбагатших українців, за даними Forbes. Раніше, ця компанія побудувала на півострові велетенський торгівельно-розважальний комплекс «Меганом». Нині, з відкритих джерел відомо, що головним бенефіціаром обох об’єктів є мешканець Москви Сергій Мартинов, який раніше був причетний до бізнесу Андрія Іванова та його партнера Василя Хмельницького, одного із найбільших забудовників столиці.

18:44:56 18.08.2023

СБУ ВИКРИЛА ДЕПУТАТА МІСЬКРАДИ НА РОЗКРАДАННІ КОШТІВ, ПРИЗНАЧЕНИХ НА ВІДНОВЛЕННЯ ЗРУЙНОВАНОЇ РАШИСТАМИ ІНФРАСТРУКТУРИ СУМЩИНИ

Служба безпеки України викрила та блокувала корупційну схему, яку організував депутат однієї з міських рад Сумщини. Посадовець вивів у тінь та привласнив кошти, виділені територіальній громаді на відбудову зруйнованої та пошкодженої рашистами інфраструктури.

16:50:55 15.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь