ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Управління Служби безпеки України в Сумській області

КОМЕНТАР ПРЕССЛУЖБИ СБУ ЩОДО ЗАПОБІЖНОГО ЗАХОДУ МИТРОПОЛИТУ ПАВЛУ (ЛЕБІДЮ)

Днями за митрополита УПЦ (МП) Павла (Лебідя) внесено заставу у розмірі 33,3 млн грн, через що його звільнено з-під варти, як це передбачає попереднє рішення Солом’янського районного суду м. Києва.

13:09:18 09.08.2023

Z НА ФАСАДІ: РОСІЙСЬКЕ ПОСОЛЬСТВО В США ОСВІТИЛИ РОБОТАМИ УКРАЇНСЬКОГО ХУДОЖНИКА

Ввечері четвертого серпня у Вашингтоні відбулася проукраїнська художня акція. Малюнки відомого українського плакатиста Нікіти Тітова декілька годин проєктувалися на будівлю російського дипломатичного представництва. Перехожі могли побачити антивоєнні плакати й літери Z.

16:55:06 08.08.2023

ЯК УКРАЇНСЬКІ ХАКЕРИ ЗАСТАВИЛИ РОСІЯН ФІНАНСУВАТИ «АЗОВ»

Російська пропаганда зробила своє і більшість росіян підтримують війну Московії проти України, хоча ще не так давно вони волали на кожному розі, що ми є браття і «Адіннарот». Навіть так звані «хорошіє рускіє» відверто співчувають «нашим мальчікам», які сидять в окопах на Донбасі та вбивають українських мирних мешканців. Але можна, як з’ясувалася, всю цю пекельну енергію російських «патріотів» спрямувати в правильне русло. Це довели українськи хакери, які зламали сайти російських волонтерів, де збиралися пожертви на їхнє «СВО».

16:48:28 08.08.2023

ЗА МАТЕРІАЛАМИ СБУ У СУМАХ ПОВІДОМЛЕНО ПРО ПІДОЗРУ ДВОМ ПОСАДОВЦЯМ, ЯКІ ПРИДБАЛИ КИСНЕВІ КОНЦЕНТРАТОРИ ЗІ ЗБИТКАМИ НА ПОНАД 4 МЛН ГРН

За матеріалами Служби безпеки України повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем за попередньою змовою групою осіб, яке спричинило тяжкі наслідки) ексначальнику Управління охорони здоров'я Сумської обласної державної адміністрації та його заступниці. Внаслідок зловживань посадовцями службовим становищем державі завдано збитків на 4,3 млн гривень.

15:55:28 02.08.2023

ВОРОГ ПРОВОДИТЬ ЧЕРГОВУ ІНФОРМАЦІЙНУ ОПЕРАЦІЮ, СПРЯМОВАНУ НА ЗРИВ МОБІЛІЗАЦІЙНИХ ЗАХОДІВ В УКРАЇНІ

Так, «під прапором» щоденної програми новин телевізійного каналу «1+1» ТСН («Телевізійна служба новин»), деякими телеграм-каналами поширюється дезінформація щодо проведення «повної мобілізації» в Україні, під час якої нібито планується мобілізувати 80% чоловіків.

16:40:58 31.07.2023

СБУ У ХОДІ СЛІДСТВА ВСТАНОВИЛА, ЩО СУМА БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ, ПРИВЛАСНЕНИХ ВИСОКОПОСАДОВЦЯМИ СУМСЬКОЇ ОВА ВИЯВИЛАСЬ ЗНАЧНО БІЛЬШОЮ - ВІДТЕПЕР ЧИНОВНИКІВ ПІДОЗРЮЮТЬ У ПРИВЛАСНЕННІ ПОНАД 3 МЛН ГРН

Служба безпеки України у межах кримінального провадження продовжує досліджувати факти та обставини протиправної діяльності колишнього заступника голови Сумської обласної військової адміністрації та керівника Департаменту капітального будівництва. Наразі слідчі СБУ підозрюють обох фігурантів у привласненні понад 3 млн гривень, виділених урядом на відбудову постраждалої від ворожої агресії інфраструктури регіону.

15:40:53 31.07.2023

СБУ ПОВІДОМИЛА ПРО ПІДОЗРУ МИТРОПОЛИТУ-ВТІКАЧУ УПЦ (МП) НА СУМЩИНІ, ЯКИЙ БЛАГОСЛОВЛЯВ РОСІЙСЬКИХ ОКУПАНТІВ

Служба безпеки зібрала доказову базу на колишнього митрополита Роменської єпархії УПЦ (МП) Олексія Масленнікова, який публічно виправдовував збройну агресію рф проти України.

13:42:52 26.07.2023

ЛИПНЕВИЙ САМІТ НАТО: ПРО ОЧІКУВАННЯ І ПЕРСПЕКТИВИ УКРАЇНИ

Саміт НАТО має відбутися 11-12 липня 2023 року у Вільнюсі, столиці Литви. Він буде зосереджений на Україні та її відносинах з Альянсом. Україна розраховує отримати чіткий сигнал від союзників і конкретні рішення щодо свого майбутнього в блоці.

08:59:54 06.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь