ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Управління Служби безпеки України в Сумській області

ПАМ'ЯТЬ ПРО ГЕРОЯ ЖИВЕ У ДОБРИХ СПРАВАХ

У Сумах співробітники Управління Служби безпеки України в Сумській області взяли участь у черговому етапі проєкту «Олександр Заступник Сумський», який присвячений вшануванню пам’яті  Героя України полковника СБУ Олександра Аніщенка. Даний етап спрямований на налагодження партнерських стосунків між містами Суми та Слов’янськ.

09:28:07 05.04.2021

НА СУМЩИНІ СБУ ПІДОЗРЮЄ ТРЬОХ МЕШКАНЦІВ РЕГІОНУ У МАСШТАБНІЙ РЕАЛІЗАЦІЇ СПИРТУ СУМНІВНОЇ ЯКОСТІ

За матеріалами Служби безпеки України повідомлено про підозру трьом мешканцям регіону, які організували у Сумській області незаконну схему збуту етилового спирту сумнівного походження. Під час обшуків у ділків вилучено майже 3 тонни продукції.

09:09:51 02.04.2021

НА СУМЩИНІ СБУ ВИКРИЛА ПІДПІЛЬНІ СКЛАДИ З КОНТРАФАКТНИМИ ЦИГАРКАМИ

Служба безпеки України заблокувала у Сумській області канал нелегального збуту оптових партій контрафактних підакцизних товарів сумнівного походження. Щомісячний «прибуток» ділків становив майже 1,5 млн грн.

10:26:29 25.03.2021

СБУ ВИКРИЛА ПОСАДОВЦІВ, ЯКІ ПРОДАВАЛИ СЕКРЕТНУ ІНФОРМАЦІЮ СИЛОВИХ ВІДОМСТВ

Співробітники Управління СБУ в Сумській області спільно зі слідчими Територіального управління ДБР з дислокацією в м. Києві під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури блокували схему  несанкціонованого втручання у бази даних правоохоронних і контролюючих органів. Серед організаторів угруповання – посадовці держструктур, які продавали замовникам інформацію з обмеженим доступом.

09:27:47 19.03.2021

СБУ БЛОКУВАЛА КАНАЛ НЕЛЕГАЛЬНОЇ МІГРАЦІЇ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА РОСІЄЮ

На Сумщині співробітники Служби безпеки України спільно зі слідчими Головного управління Нацполіції Сумщини під процесуальним керівництвом Сумської обласної прокуратури припинили діяльність групи осіб, учасники якої займалися незаконним переправленням осіб через державний кордон України в Росію та у зворотному напрямку.

14:41:46 27.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь