ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Управління Служби безпеки України в Сумській області

СБУ ВИКРИЛА ВЕЛИКУ МАХІНАЦІЮ ІЗ ЗЕМЛЕЮ НА СУМЩИНІ: ЗБИТКИ ДЕРЖБЮДЖЕТУ 66 МЛН ГРН

Служба безпеки України викрила групу осіб, які намагалися завдати бюджету України збитки в особливо великих розмірах. Ділки хотіли уникнути сплати податків від продажу агрофірми на Сумщині, в яку входили 6,5 тис. га землі.

15:40:36 14.01.2022

ЗА МАТЕРІАЛАМИ СБУ СУД ПОКАРАВ КОМАНДИРА СПЕЦПІДРОЗДІЛУ БОЙОВИКІВ, ЯКИЙ ОХОРОНЯВ ЇХНІХ «КУРАТОРІВ» ТА ВІЙСЬКОВУ ТЕХНІКУ З РФ

СБУ проводить системну роботу із викриття та притягнення до кримінальної відповідальності учасників незаконних збройних формувань так званих «Л/ДНР». За матеріалами української контррозвідки до 8 років ув’язнення засуджено командира спецпідрозділу бойовиків.

16:13:29 13.01.2022

СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ ВИКРИЛА ЗЛОЧИННЕ УГРУПОВАННЯ, ЯКЕ ТЕРОРИЗУВАЛО МЕШКАНЦІВ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПІД ВИГЛЯДОМ СПІВРОБІТНИКІВ СБУ

На Сумщині Служба безпеки України викрила учасників злочинного угруповання, які, прикриваючись фейковими посвідченнями співробітників спецслужби та начебто зв’язками з керівництвом СБУ, вимагали гроші з чиновників та підприємців регіону. За грошові «внески» пропонували уникнути відповідальності за вигадані правопорушення.

13:34:39 08.11.2021

НА СУМЩИНІ КОНТРРОЗВІДКА СБУ БЛОКУВАЛА МАСШТАБНУ СХЕМУ З РОЗКРАДАННЯ МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ОБОРОННОГО ПІДПРИЄМСТВА

На Сумщині контррозвідка Служби безпеки України викрила групу осіб, які організували схему постачання оборонному авіаційному підприємству вживаного неякісного обладнання під виглядом нового, намагаючись незаконно привласнити 2,5 млн грн.

15:58:45 04.11.2021

СБУ ЗАБЛОКУВАЛА ЩЕ ОДНУ СХЕМУ ФЕЙКОВИХ COVID-СЕРТИФІКАТІВ: ЗЛОВМИСНИКИ НЕЗАКОННО ВТРУЧАЛИСЬ В БАЗИ ДАНИХ МОЗ

Кіберфахівці Служби безпеки України у Сумській області заблокували схему продажу фейкових сертифікатів про вакцинацію від COVID-19. Зловмисники незаконно «проникали» в інформаційну систему Національної служби здоров’я України (НСЗУ), що дозволяло вносили неправдиві відомості у мобільний додаток «Дія» щодо «вакцинації» мешканців регіону.

15:04:33 27.10.2021

ЗА МАТЕРІАЛАМИ СБУ ВИЛУЧЕНУ У КОНТРАБАНДИСТА СТАРОВИННУ ІКОНУ ПОВЕРНУЛИ ДО ДЕРЖАВНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

За матеріалами СБУ, до Сумського обласного краєзнавчого музею передали ікону ХІХ-ХХ ст.ст., яку громадянин України намагався приховано переправити до РФ для продажу.

16:56:16 12.10.2021

СБУ ЗАБЛОКУВАЛА КАНАЛ КОНТРАБАНДИ АНАБОЛІКІВ ЗА КОРДОН

СБУ викрила у Сумській області схему нелегального переправлення сильнодіючих речовин за кордон. Затримано організатора контрабандного каналу на спробі незаконного переміщення оптової партії стероїдів.

13:31:04 06.10.2021

НА ТЕРИТОРІЇ ПРИКОРДОННИХ РАЙОНІВ СУМСЬКОЇ ТА ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ ПРОВОДИТИМУТЬ МІЖРЕГІОНАЛЬНІ ТАКТИКО-СПЕЦІАЛЬНІ КОНТРДИВЕРСІЙНІ НАВЧАННЯ

13-15 вересня Координаційні групи Антитерористичного центру при регіональних підрозділах Служби безпеки України Сумщини та Чернігівщини проводитимуть планові міжрегіональні контрдиверсійні навчання.

10:15:24 09.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь