ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Управління Служби безпеки України в Сумській області

СБУ ЗАТРИМАЛА КОЛИШНЬОГО «РЕГІОНАЛА», ЯКИЙ НАВОДИВ РОСІЙСЬКІ «ГРАДИ» НА ПРИКОРДОННІ РАЙОНИ СУМЩИНИ

Служба безпеки провела контрдиверсійну спецоперацію в Сумській області. Під час оперативних заходів затримано «розконсервованого» агента фсб, який збирав розвіддані про оборону північно-східних рубежів України.

09:36:58 29.06.2023

УКРАЇНА ОЧІКУЄ ДВОХ РЕЗУЛЬТАТІВ ВІД САМІТУ НАТО, КОМПРОМІСІВ НЕ ПРИЙМАЄ – ОП

Україна сформулювала два конкретні очікування від прийдешнього саміту Північноатлантичного Альянсу у Вільнюсі – стосовно членства й гарантій безпеки – й до останнього наполягатиме на їхньому затвердженні.

08:43:25 29.06.2023

ЦЕНТР СПЕЦІАЛЬНИХ ОПЕРАЦІЙ «А», ВІДОМИЙ ЩЕ ЯК «АЛЬФА», ОГОЛОШУЄ НАБІР ДО СВОЇХ ЛАВ

Бійці «Альфи» використовують свої навички для захисту країни. Вони виконують завдан­ня малими групами на всіх напрямках бойових дій. Зокрема, спецпризначенці СБУ брали ак­тивну участь в обороні Києва, Харкова, Чернігова, Сум, Луганської і Донецької областей, а також разом зі ЗСУ звільняли острів Зміїний, трима­ли оборону Рубіжного, Білогорівки та Сєвєродонецька. Під час планування Силами оборони контрнаступів для звільнення україн­ських територій групи ЦСО «А» мають конкретні цілі і завдання. Серед них:

16:18:08 22.06.2023

СБУ НА МІСЦІ УБИВСТВА РАШИСТАМИ БАТЬКА З 4-РІЧНИМ СИНОМ У БІЛОПІЛЛІ ВИЛУЧИЛА ДОКАЗИ ЧЕРГОВОГО ВОЄННОГО ЗЛОЧИНУ

Слідчі Служби безпеки України за процесуального керівництва прокуратури документують та здійснюють комплекс слідчих дій з розслідування артобстрілу Білопілля, внаслідок якого загинули місцевий житель з малолітнім сином.

13:21:44 19.06.2023

АНДЕРС ФОГ РАСМУССЕН, ЕКС-ГЕНЕРАЛЬНИЙ СЕКРЕТАР НАТО: «ДЕЯКІ КРАЇНИ НАТО МОЖУТЬ ЗАХОТІТИ ВВЕСТИ ВІЙСЬКА В УКРАЇНУ, ЯКЩО НА ЛІТНЬОМУ САМІТІ АЛЬЯНСУ В ВІЛЬНЮСІ КИЄВУ НЕ НАДАДУТЬ РЕАЛЬНИХ ГАРАНТІЙ БЕЗПЕКИ…»

Екс-генеральний секретар НАТО Андерс Расмуссен вважає, що для України було б цілком законно звернутися по таку військову допомогу...

14:20:33 13.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь