ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Управління Служби безпеки України в Сумській області

РАДА ЦЕРКОВ ЗАСУДЖУЄ ЗЛОВЖИВАННЯ РОСІЇ РЕЛІГІЙНИМИ ПОЧУТТЯМИ В АГРЕСИВНІЙ І НЕСПРАВЕДЛИВІЙ ВІЙНІ ПРОТИ УКРАЇНИ

Напередодні Великодня відбулася зустріч Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО), під час якої  було обговорено низку питань державно-церковних відносин в контексті російської загарбницької війни проти України. 

14:59:27 13.04.2023

ВЕРХОВНА РАДА ПОВЕРТАЄ 30 ТИСЯЧ ГРН ДОПЛАТ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ. ЗВІДКИ ВІЗЬМУТЬ ГРОШІ?

Депутати підтримали поправку до законопроєкту №8312. Згідно з поправкою, на період воєнного стану додаткові 30 тисяч гривень щомісячно виплачуються військовослужбовцям, представникам рядового та начальницького складу цивільного захисту, поліцейським — не залежно від того, які завдання покладені на цих людей та у яких районах вони проходять службу.

11:23:21 11.04.2023

НА СУМЩИНІ СБУ ЗАБЛОКУВАЛА КАНАЛ ВИТОКУ КОНФІДЕНЦІЙНОЇ ІНФОРМАЦІЇ З БАЗ ДАНИХ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ

Співробітники СБУ викрили на Сумщині схему несанкціонованого копіювання та витоку даних з обмеженим доступом, учасником якої був керівник одного з підрозділів регіонального органу податкової служби, що діяв в інтересах зацікавлених осіб.

13:39:11 03.04.2023

ЗА МАТЕРІАЛАМИ СБУ ПОВІДОМЛЕНО ПРО ПІДОЗРУ ГОЛОВІ СУМСЬКОЇ РВА ТА КЕРІВНИКУ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ, ЯКІ НЕЗАКОННО РЕАЛІЗУВАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ НА 1,5 МЛН ГРН, ЗІБРАНУ ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ СУМЩИНИ

За матеріалами Служби безпеки України повідомлено про підозру очільнику Сумської районної військової адміністрації та керівнику місцевої громадської організації, які за попередньою змовою вчинили незаконну реалізацію пального, придбаного за благодійні пожертви.

15:43:15 31.03.2023

ЗСУ ПЕРЕХОДЯТЬ НА СТАНДАРТИ НАТО У ПЛАНУВАННІ КОНТРНАСТУПАЛЬНИХ ОПЕРАЦІЙ

Західна військова школа переграє “радянську”? Поки російська окупаційна армія штурмує населені пункти на сході України, зрівнюючи їх з землею та закидуючи “гарматним м’ясом”, ЗСУ націлюються на склади з боєприпасами та логістичні ланцюжки ворога. Це дозволяє уникнути зайвих жертв та запустити механізм каскадної деокупації захоплених противником регіонів, наголошує військовий аналітик Дмитро Снєгирьов.

14:27:34 28.03.2023

ЄДИНОЮ ГАРАНТІЄЮ СТРИМУВАННЯ РФ ВІД АГРЕСІЇ В МАЙБУТНЬОМУ Є ВСТУП УКРАЇНИ ДО НАТО – НАЄВ

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв переконаний, що єдиною гарантією стримування росії від агресії в майбутньому є вступ України до НАТО та постійне зміцнення власних Збройних сил.

08:46:24 23.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь