ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Управління Служби безпеки України в Сумській області

СБУ ЛІКВІДУВАЛА НА ДОНЕЧЧИНІ СХРОН ЗІ ЗБРОЄЮ, ЗАЛИШЕНИЙ БОЙОВИКАМИ УГРУПОВАННЯ ТЕРОРИСТА ГІРКІНА

Співробітники Управління Служби безпеки України в Сумській області під процесуальним керівництвом Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил виявили на Донеччині замаскований схрон із військовими засобами ураження. За оперативною інформацію, арсенал створили для бойовиків незаконного збройного формування терориста Ігоря Гіркіна.

13:01:30 07.06.2021

СБУ ВИКРИЛА НА ХАБАРНИЦТВІ КЕРІВНИКА ПОДАТКОВОЇ ІНСПЕКЦІЇ НА СУМЩИНІ: ПОСАДОВЕЦЬ ОБІЦЯВ НЕ ПЕРЕШКОДЖАТИ РОБОТІ ПРИВАТНОГО ЛІКАРЯ

Служба безпеки України задокументувала начальника однієї з податкових інспекцій Державної податкової служби Сумщини на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди від приватного лікаря.

14:31:19 01.06.2021

СБУ ВИКРИЛА ВИВЕДЕННЯ У ТІНЬ 30 МЛН ГРН: ОБОРУДКУ ОРГАНІЗУВАВ МЕНЕДЖМЕНТ ПРОВІДНОГО ДЕРЖВИРОБНИКА СІЛЬГОСППРОДУКЦІЇ СУМЩИНИ

Служба безпеки України викрила протиправний механізм виведення у тінь понад 30 млн грн бюджетних коштів: оборудку організувало керівництво провідного виробника сільськогосподарської продукції на Сумщині.

16:38:58 21.05.2021

СБУ ВИКРИЛА ОРЕНДАТОРА ОХТИРСЬКОЇ ТЕЦ НА ПРИВЛАСНЕННІ 40 МЛН ГРН. ПІДПРИЄМСТВА

Служба безпеки України на Сумщині задокументувала протиправний механізм виведення у тінь прибутків орендованої ТЕЦ, організований менеджментом київської комерційної структури. Комерсанти привласнили понад 40 млн грн. єдиного постачальника тепла в Охтирці.

15:22:14 17.05.2021

СБУ ЗАКЛИКАЄ УКРАЇНЦІВ ОСОБЛИВО ДБАТИ ПРО БЕЗПЕКУ ПІД ЧАС СВЯТ

Напередодні Великодніх і травневих свят Служба безпеки України закликає громадян бути особливо пильними в питаннях власної та громадської безпеки. Адже щороку у цей період традиційно посилюється російська пропаганда, інформаційні вкиди та фейки, зростає вірогідність диверсій, щоб дестабілізувати ситуацію в нашій країні. СБУ, як завжди, системно протидіє цим проявам. Зокрема, у більшості регіонів Служба протягом квітня провела низку антитерористичних навчань, відпрацювалися дії із захисту стратегічно важливих об’єктів і державних кордонів. Водночас ми розуміємо, що у такий період необхідні пильність і свідоме ставлення до безпеки з боку кожного громадянина. Тому СБУ нагадує про гарячу лінію в області (0542) 61-00-69. На неї потрібно телефонувати у випадку, якщо ви:

14:33:00 05.05.2021

З 16 КВІТНЯ НА СУМЩИНІ РОЗПОЧИНАЮТЬСЯ БАГАТОЕТАПНІ АНТИТЕРОРИСТИЧНІ НАВЧАННЯ

16 квітня СБ України почне багатоетапні антитерористичні навчання на Сумщині. Тренування проходитимуть до кінця травня по всій території Сумської області. Особлива увага учасників навчань буде зосереджена на прикордонних районах.

09:17:15 15.04.2021

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

В Управлінні Служби безпеки України в Сумській області цілодобово   функціонує телефонна  лінія  довіри  за   номером   (0542) 61-00-69, а також  електронна поштова скринька usbu_sum@ssu.gov.ua

15:10:11 09.04.2021

НА СУМЩИНІ СБУ ПІДОЗРЮЄ УЧАСНИКІВ ОРГАНІЗОВАНИХ ГРУП У ВЧИНЕННІ ТЯЖКИХ ЗЛОЧИНІВ

За матеріалами Управління СБУ в Сумській області повідомлено про підозру п’ятьом мешканцям Сумщини та Харкова, які у складі двох організованих груп розкрадали державні нафтопродукти та незаконно переправляли через державний кордон України  нелегальних мігрантів.

13:59:45 08.04.2021

НА СУМЩИНІ СБУ ВИКРИЛА ЧЕРГОВОГО АНТИУКРАЇНСЬКОГО ІНТЕРНЕТ-АГІТАТОРА

На Сумщині кіберфахівці спецслужби припинили незаконну діяльність мешканця Конотопа, який поширював в Інтернеті матеріали щодо повалення  конституційного ладу, захоплення державної влади та зміни меж території України.

10:33:52 05.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь