A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

Новини

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПСИХОЛОГА

23 квітня 2021 року в Україні відзначається День психолога. Колектив Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний» Путивльської міської ради щиро вітає найкращих психологів Юлію ІВАНОВУ та Олену МОВЛЯНОВУ з професійним святом! Шановні колеги, бажаємо Вам міцного здоров’я, терпіння, наснаги, нехай Всесвіт привітно всміхнеться і подарує Вам стільки любові, щоб її вистачило на все життя, нехай робота приносить вам не тільки зростання досвіду, але й задоволення!

15:33:56 23.04.2021

КРАЩА ЕКО ІГРАШКА УКРАЇНИ

Відповідно до  Комплексної  програми  «Освіта Путивльщини на 2021 рік», затвердженої рішенням 3 сесії Путивльської міської ради 8 скликання від 14.01.2021р. № 164-МР, з метою забезпечення  якісними корекційно-розвитковими  послугами  дітей з особливими освітніми потребами у квітні 2021 року поповнилася матеріально-технічна база Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Сумської області багатофункціональним пристроєм та  комплектом для пісочної терапії- кращою еко іграшкою України- на загальну суму чотирнадцять тисяч гривнів.

11:40:10 20.04.2021

ГОТУЄМОСЯ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Відповідно до угоди про співпрацю з Новослобідською територіальною громадою 15 квітня 2021 року директор Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Тамара КИЗЕНКО взяла участь у онлайн нараді керівників закладів загальної середньої освіти Новослобідської сільської ради, у ході якої наголосила на важливості своєчасної підготовки документів для зарахування дітей з особливими освітніми потребами до інклюзивних класів у 2021-2022 навчальному році. Проаналізувала потребу окремих дітей у проходженні комплексної оцінки. Також акцентувала увагу керівників на необхідності моніторингу виконання індивідуальних програм розвитку дітей з обов’язковою участю батьків, внесення до ІПР переліку засобів корекції відповідно до Типового переліку, затвердженому наказом МОН України від 23.04.2018 року №414 зі змінами.

11:25:55 15.04.2021

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ФАХІВЦІВ ЩОДО РЕЗУЛЬТАТІВ КОМПЛЕКСНОЇ ОЦІНКИ ДІТЕЙ

Одним із основних завдань КУ «Путивльський нклюзивно-ресурсний центр» є проведення комплексної оцінки з метою визначення особливих освітніх потреб дитини, у тому числі коефіцієнта її інтелекту, розроблення рекомендацій щодо освітньої програми, надання психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг відповідно до потенційних можливостей дитини.

15:03:25 14.04.2021

ВІД ЕКСПЕРТІВ - ПРОФЕСІОНАЛАМ

30 березня 2021 року  фахівці КУ «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської Сумської області ради взяли участь у онлайн науково-практичній  конференції на тему: "Від експертів професіоналам: сучасний погляд на принципи корекційної роботи з дітьми з РАС та ефективної взаємодії з їх родинами", яка була організована в рамках проєкту «Твій безмежний світ» за підтримки компанії Acino.

15:25:52 31.03.2021

2 КВІТНЯ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПОШИРЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО АУТИЗМ

2 квітня – день, який щорічно проходить під гаслом «Я одягну блакитне» на знак підтримки людей з аутизмом. Слово «аутизм» походить від грецького autos – «сам», а аутизм означає «занурення у себе». Це розлад розвитку нервової системи, який ускладнює комунікацію, вважається генетичним, але сучасні науковці все частіше відносять аутизм до розладів, пов’язаних також із забрудненням довкілля, їжі та питної води.

12:33:00 30.03.2021

УСПІШНЕ ОН-ЛАЙН НАВЧАННЯ

З січня по березень 2021 року практичні психологи Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради   пройшли он-лайн  навчання, успішно склали тести та отримали сертифікати  Спеціалізованого центру здоров’я та розвитку «Коло сім’ї»  з тем: « Розлади харчової поведінки: сучасні методи допомоги дітям і підліткам» (лектор Леся Підлісецька), «Інклюзивне навчання: міжнародний досвід впровадження в освітньому просторі» (лектор Мішель Хені), «АВА-терапія: модель застосування поведінкового керівництва у роботі з дітьми з розладами розвитку» (лектор Корі Штамп).

14:36:31 15.03.2021

РОБОЧА ПОЇЗДКА

10 березня 2021 року за запрошенням фахівці Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр»  Путивльської міської ради відвідали Зінівський навчально-виховного комплекс. Директор Центру Тамара КИЗЕНКО провела групові та індивідуальні консультації педагогів щодо особливостей організації інклюзивного навчання, моніторингу індивідуальної програми розвитку дитини з особливими  освітніми потребами, надала практичні поради з проведення корекційно-розвиткових занять з дітьми, відповідно до потреб дітей.

11:29:52 11.03.2021

ШЛЯХИ СПІВПРАЦІ

2 березня 2021 року на базі Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради відбулося   засідання творчої групи учителів-логопедів закладів дошкільної, загальної середньої освіти та ІРЦ.

10:00:09 04.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь